Suma alocată din bugetul local pentru acest eveniment – 150.000 de lei

În cadrul spectacolului care va avea loc pe Pietonală, în Piața Regele Ferdinand, vor avea concerte cel puţin doi artişti dintre următorii: Direcţia 5, Ioana Ignat, Randi, Mihai Mărgineanu, Ştefan Bănică Jr., Lidia Buble. Fiecare concert va avea o durată de minimum 45 de minute.

La miezul nopții va fi un foc de artificii de minimum 8 minute, cu diverse efecte pirotehnice (candele, jerbe, comete, palmieri, vulcani etc.).

Sursa foto: Primăria municipiului Hunedoara

Un răspuns

  1. Ghitazamfirescu@mail.com' Gheorghe Zamfirescu spune:

    Ce sarbatoriti, dragi hunedoreni? Vreun investitor nou in oras, noi oportunitati de a face cariera in Hunedoara, perspective dupa terminarea liceului, intoarcerea diasporei, coruptia si nepotismul din primarie? Ce sarbatoriti de va permiteti aceasta cheltuiala? O pietonala furata de la altii, proiecte mafiote marca psd prin pndl? Lipsa de viziune? Asfaltarile si toaletarile nu dezvolta un oras ci sunt proiectele asumate de orice city manager in orice oras cu un plan de dezvoltare viabil, la noi sunt momente “normale” pentru pozele propagandistice ale primarului. Feriti-va de prostul harnic… nu insa si la Hunedoara. Noi sarbatorim incompetenta pentru ca atat putem! Oras de analfabeti functionali! La anu’ si la multi ani!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus