Anunțul a fost făcut astăzi în cadrul unei conferințe de presă

Robert Muzsic este candidatul PMP pentru postul de președinte al Consiliului Județean Hunedoara.

Robert Muzsic și-a început cariera politică în PDSR/PSD, a trecut la UNPR, iar în 2012 s-a înscris în PP-DD, candidând din partea acestei formațiuni politice, atât pentru postul de primar al Hunedoarei, cât și pentru cel de deputat în Colegiul nr. 7. A fost consilier local la Hunedoara în perioada 2012 – 2016 din partea Partidului Poporului Dan Diaconescu (PP-DD). După fuziunea PP-DD cu UNPR, el a redevenit membru UNPR. Apoi, la începutul anului 2016 a fost instalat președinte al PRU Hunedoara. Câteva săptămâni mai târziu, el a trecut la PNL, devenind după alegerile din iunie 2016 consilier local din partea acestei formațiuni politice. A rămas în PNL până anul trecut, când a fost exclus și și-a pierdut și mandatul de consilier local la Hunedoara. A cochetat o perioadă cu partidul lui Victor Ponta – Pro România, iar de câteva luni s-a înscris în PMP.

„Am decis să îmi asum această candidatură pentru că este prea mult și prea trist ceea ce se întâmplă în acest județ. Am văzut și îl am aici în față mandatul de 4 ani al ultimei guvernări județene. Este realizat doar în proporție de 40 la sută. Este un mandat, din punctul meu de vedere, dezastruos. Nu este permis ca un județ ca și Hunedoara să fie administrat de un asemenea om. De aceea, noi, Partidul Mișcarea Populară, am decis să intrăm hotărâți în această luptă pentru a câștiga președinția Consiliului Județean. În acest demers, împreună cu domnul președinte Arion, am conceput un program cu hunedorenii, cu proiecte pe care vrem să vi le prezentăm, cu proiecte viabile, cu proiecte care vor fi realizate, nu doar pe hârtie, ci și fizic în județul Hunedoara”, a declarat Robert Muzsic.

jkkkk

 

 

3 răspunsuri

  1. Hartia suporta…Contract cu hunedorenii, cica – o parte ar fi atributiile unei administratii locale, o parte ale unei administratii judetene, si o parte n-au nici o legatura nici cu primaria nici cu CJ…

  2. ȘI cu traista-n băț când pleacă, după investitori? Că așa a promis la alegerile din 2012! Sau a uitat cum ne-a mințit! A făcut praf orașul în mandatul său, iar acum are curajul să mai candideze?

  3. Scuze, era vorba de Arion!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus