BPL al PNL Hunedoara a votat în unanimitate propunerea pentru excluderea consilierului local Robert Muzsic din partid.

BPL al PNL Hunedoara a votat în unanimitate propunerea pentru excluderea consilierului local Robert Muzsic din partid.

Cei 15 membri ai BPL care au fost prezenți la ședință au votat pentru ca Muzsic să părăsească PNL. Propunerea va fi înaintată forurilor de conducere ale Organizației Județene a PNL Hunedoara.

Muzsic nu pot fi exclus din partid de către organizația locală pentru că este consilier local.

Dacă va fi exclus din PNL, Robert Muzsic poate face contestație la Comisia de Arbitraj a PNL Hunedoara. Formațiunea politică mai are 4 supleanți pe lista pentru Consiliul Local.

Pe de altă parte, Alexandru Mărginean a fost exclus din PNL.

„Mi s-au adus acuzații puerile. Printre altele că nu am acceptat să fiu propus drept membru în Consiliul de Administrație de la Spitalul municipal „dr. Alexandru Simionescu”. Nu aș fi câștigat acel loc, pentru că PSD are majoritate împreună cu UDMR în Consiliul Local. Mi s-a reproșat că m-am întâlnit cu oameni de afaceri din oraș și cu persoane care mi-au cerut ajutorul pentru a prezenta problemele cu care se confruntă în Consiliul Local. Sunt consilier local și președintele Comisiei de Comerț din CL. Cum să nu fi ascultat problemele pe care le-au ridicat acele persoane? Am fost acuzat că am apărut în emisiuni la Info HD (n. red.: televiziune care aparține senatorului PNL Eleonora Carmen Hărău) fără să fi cerut acordul președintelui Lucian Gherman. Mi s-a imputat, de asemenea, că în aceste zile am fost susținut pe rețelele de socializare de către simpatizanți ai PSD. De asemenea, am fost acuzat că într-o publicație din Cluj Napoca aș fi spus anumite chestiuni ce nu coincid cu ceea ce își dorește PNL-ul. Mi s-a spus că am subminat activitatea organizației, dar nu mi s-a precizat nimic concret. Mă voi apăra de toate acestea în fața Biroului Politic Județean, care va decide. Eu susțin PNL și nu am făcut nimic împotriva partidului!”, a declarat Robert Muzsic.

3 răspunsuri

  1. dexterhomeboy@yahoo.com' CetateanCinstit spune:

    Pai tu nu ai suparat PNL-ul, dar el s-a suparat pe tine. Si vrei sa stii de ce?! Pentru ca PNL Hunedoara, in momentul de fata, este Harau. Da, purcica aia mica si ignoranta care se da drept senator pentru (“hunedorenii mei”) dar pe care o doare-n varful cotului de oricare dintre hunedorenii ei. Acea entitate conduce PNL-ul, prin papusa sa preferata, Gherman Lucian. Sunt curios, care-i coarda preferata a coanei Harau ? Sa stim cum te manifesti cand trage dansa de ea :))

    Sunteti mai penibili decat semnificatia cuvantului “penibil” .

  2. Ce bine ! Ăsta a fost în toate partidele din județ. PNL, dacă va fi dat afară, a câștigat foarte mult.

    • Așa este,la Călan i-sa oferit conducerea organizației locale gratuit nu a știut să o gestioneze,a trecut la UNPR la Rudeanu apoi la PPDD a lui Diaconescu apoi la PNL. Ăștia sunt fripturiștii din politică,de aia suntem cum suntem!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus