Erau doar nişte copii când au cunoscut faima. Prinşi în mrejele de la Hollywood şi traversând perioada pubertăţii sub ochii fanilor, cei mai de succes copii-vedetă din Cetatea Filmului sunt acum aproape de nerecunoscut în comparaţie cu primii ani ai carierei lor.

La 22 de ani, Miley Cyrus nu mai are nimic de-a face cu fetiţa simpatică şi cârlionţată din “Hannah Montana”. Acelaşi lucru se poate spune şi despre Alyson Stoner, micuţa care făcea furori în videoclipurile lui Missy Elliot.

Cei mai populari copii de la Hollywood s-au transformat în adulţi în toată regulă, iar cei mai mulţi dintre ei au trecut printr-o maturizare precoce, care i-a schimbat radical.

Dintr-o copila inocentă, Demi Lovato a ajuns la dezintoxicare şi s-a confruntat cu tulburări de alimentaţie. Justin Bieber s-a transformat în bad boy şi frânge inimile fanilor. Miley Cyrus scandalizează la fiecare apariţie, iar Nick Jonas a devenit aproape guru în fitness, deşi suferă de diabet.

Toate momentele dificile din viaţa lor şi-au lăsat urme şi în ceea ce priveşte felul în care arată, iar mai jos poţi vedea cele mai evidente schimbări aşa cum sunt ele prezentate de www.perfecte.ro (sursa):

Alyson Stoner

alice

Cody Simpson

cody

Demi Lovato

demi

Austin Mahone

austin

Selena Gomez

selena

Justin Bieber

justin

Nick Jonas

nick

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus