Ce informații pot obține cei interesați.

Începând de marți, 4 iulie 2017, cei interesați să afle informații despre turismul, tradițiile, cazări și potențialul județului Hunedoara o pot face accesând pagina de internet www.hunedoaraturism.com.

Noul site a fost realizat la inițiativa Agenției de Dezvoltare Economico-Socială a județului Hunedoara.

Pagina de internet conține informații grupate pe mai multe secțiuni: Atracții Turistice, Producători Tradiționali și Evenimente.

Pagina poate fi accesată AICI.

3 răspunsuri

  1. E un inceput, dar puteau sa-l mai completeze inainte de a-l lansa…la biserici, de pilda, figureaza Prislop, Manastirea Crisan si Densus…in conditiile in care pe teritoriul judetului avem multe altele mai atractive decat Crisani-ul…

  2. kolja@rocketmail.com' Hunedoara Turism spune:

    Domnule Marius, fiecare sectiune va fi updatata pe masura ce se vor face fotografii noi, se vor scrie textele si se vor primi informatii. Noi estimam ca vom updata si creea in jur de 20 de locatii pe luna, evenimentele corespunzatoare fiecarei luni ce urmeaza si se vor adauga sectiuni noi (mesteri populari, turism de aventura, turism cultural, harti si ghiduri, un blog de calatorie, trasee, etc). Ne dorim o platforma interactiva si updatata constant iar aceasta lansare este doar primul pas din acest proiect. Va multumim pentru sugestii si va multumim ca ati vizitat siteul. O zi buna va doresc!

  3. mariabadila1956@yahoo.com' Badila Maria spune:

    Da si eu vreau in site cu toate manastirile,schiturile,bisericile din judetul Hunedoara!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus