În cursa electorală s-au înscris 7 persoane

Dan Bobouțanu a câștigat detașat alegerile pentru postul de primar al municipiului Hunedoara.

Este primul primar de după anul 2000 care își reînnoiește mandatul. Dacă în urmă cu 4 ani, el a câștigat mandatul la doar 554 de voturi diferență, acum a câștigat cu aproape 71 la sută postul de primar al Hunedoarei. La vot s-au prezentat 21.738 de persoane.

Dan Bobouțanu s-a născut în data de 15 iulie 1965 la Hunedoara. Este președintele PSD, municipiul Hunedoara, din anul 2008. A fost consilier local, viceprimar al Hunedoarei, în perioada 2012 – 2016, primar din 2016.

„Alegerea Corectă… Acasă, la Hunedoara a fost făcută de dumneavoastră, cetățenii orașului nostru! Votul zdrobitor dat de dumneavoastră, in favoarea echipei mele, ne responsabilizează si ne determină să declarăm…Cred că Hunedoara si cetățenii ei nu vor mai pierde niciodată!”, a scris Dan Bobouțanu pe contul său de Facebook.

Pe locul al doilea s-a clasat fostul primar al Hunedoarei din perioada 2012 – 2016, Viorel Arion.

Dan Bobouțanu a obținut în jur de 14.000 de voturi, iar PSD va fi majoritar în Consiliul Local Hunedoara, unde a obținut în jur de 10.400 de voturi, ceea ce înseamnă 55,5 la sută. În Consiliul Local Hunedoara sunt 21 de consilieri.

3 răspunsuri

  1. gheorghedobrota@yahoo.com' dobrota gheorghe spune:

    Ma bucur ca a castigat d-nul Boboutanu felicitari

  2. Consuela_hddili@yahoo.com' Truță Consuela Maria spune:

    Felicitări,pentru reușită! Dumnezeu,să vă binecuvinteze cu înțelepciune,pricepere,multă răbdare și multă responsabilitate! Fiți cît mai aproape sufletește, de hunedoreni! Multă baftă în proiecte și mult succes în realizări! Cu stimă și respect,hunedoreanca în adevăratul sens al cuvîntului!

  3. Dacă rezultatele se vad lumea te votează!!! Arion a promis prea multe și a făcut ce a vrut… Am făcut parte din staful PDL pe vremea când Arion a promis locuri de muncă…. (l-am sprijinit 8 ani de zile) După ce a câștigat alegerile mi-a dat cu șutul în fund și m-a alungat din Hunedoara peste hotare… Dacă ești mincinos asta primești! Sunt anti PSD dar am votat omul!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus