El a făcut această solicitare pe contul său de Facebook

„Am ascultat, Am analizat. Am așteptat.
Am avut încredere. Am dat dovadă de răbdare. Am respectat echipa.
Am spus tot ce nu a fost corect. Am rămas în echipă. Am sprijinit până la capăt.
Aici e capătul, dar nu pentru mine.
Și de aceea, domnule Laurențiu Nistor, doamnă Natalia Intotero, cred că este momentul să vă dați demisiile din fruntea PSD Hunedoara.
Solicitarea mea este fundamentată pe rezultatele activității dumneavoastră. Și enumăr câteva:
– V-ați îndepărtat de comunități și de membrii de partid. Nu ați înțeles că dictatura nu este soluția și nu ați înțeles nici ce așteptau hunedorenii de la voi.
– Ați promovat oameni pe criterii clientelare (unii chiar preluati de la PNL) fără să aibă abilitățile necesare (profesionale și morale). Nu ați fost atenți nici măcar la promovările la nivel național. Măcar aici trebuia să trimiteți oameni cu experiență necesară pe posturile negociate. Și atunci cum să fim respectați la nivel județean și/sau national?
– Am girat ca organizație de partid un ministru, pe cel al Românilor de Pretutindeni, care ne dădea asigurări că românii din Diaspora nu vor veni la mitingul din 10 August (și așa a și fost, nu?). Ne spunea că românii nu vin pentru că cei plecați nu sunt nemulțumiți de noi. Mă întreb acum a stat ministrul nostru să le asculte păsurile? Iată că Românii de Pretutindeni ne-au arătat încântarea și mulțumirea.
– Și deloc de neglijat, PSD Hunedoara a eșuat în programul de guvernare la nivel de județ. Iar acest lucru s-a întâmplat tocmai pentru că dumneavoastră ați cultivat trădarea, incoerența administrativă și deprofesionalizarea instituțională. Iar cetățenii din Hunedoara ne-au taxat.
Rezultatul acestor alegeri reprezintă un tablou complet al activității Organizației Județene a PSD Hunedoara din punct de vedere politic. Iar din punct de vedere administrativ lucrurile nu sunt deloc optimiste, iar aceste rezultate vor fi resimțite în timp.
De aceea, e momentul să plecați până când nu distrugeți partidul definitiv”, a scris Sorin Vasilescu, vicepreședinte al Consiliului Județean Hunedoara pe Facebook.

Vasilescu a fost prefect al județului, între 2012 – 2016, iar după alegerile locale din iunie 2016 a fost ales vicepreședinte al CJ Hunedoara.

Acesta a demisionat de trei ori din conducerea CJ Hunedoara, după care a revenit asupra deciziei.

2 răspunsuri

  1. Si acum sa vezi ciomageala din partea talibanilor angajati de Tractoristul Nistor .

  2. Cred că singura ciomăgeală este între cei doi neuroni ai tăi…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus