Galeria de Artă din Hunedoara va găzdui vineri, 21 martie, vernisajul expoziţiei „Salonul artelor vizuale 2014”, care reuneşte lucrări ale câtorva dintre cei mai importanţi artişti în arte vizuale din judeţul Hunedoara şi nu numai.

„Salonul artelor vizuale” este o manifestare culturală de mare amploare, organizată anual, ce reuneşte artişti profesionişti din judeţ şi din alte colţuri ale ţării. Începând de vineri, 21 martie, de la ora 18.00, pe simezele Galeriei de Artă din Hunedoara se vor regăsi renumite lucrări de pictură, grafică, fotografie, sculptură, ceramică, cu alte cuvinte, toate formele de manifestare ale artelor vizuale. Vor expune nume cunoscute în acest domeniu, precum Alina Teleman, Gloria Oprişa, Mihai Panaitescu, Tiberiu Balasz, Corina Popa, Leon Vreme, Marin Gherasim sau Radu Roşianu.

2

„Această manifestare culturală de o importanţă deosebită trebuia organizată în luna ianuarie a acestui an, însă doar acum va fi posibilă reunirea noastră, a artiştilor plastici din judeţ, într-un singur loc. Sper ca Galeria de Artă din Hunedoara să îşi recapete treptat standardele de calitate şi mai sper ca pe parcursul acestui an să putem desfăşura în condiţii optime toate evenimentele propuse”, a declarat hunedoreanul Radu Roşianu, grafician, pictor, promotor al artei vizuale.

La evenimentul de vineri îşi vor expune lucrările aproximativ 20 de artişti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus