Congresul PSD se va desfășura pe data de 10 martie, la București.

Sâmbătă, de la ora 10, la Teatrul de Artă din Deva, are loc Conferința Județeană a PSD Hunedoara, for în cadrul căruia vor fi aleși cei 91 de delegați care vor reprezenta organizația la Congresul din 10 martie.

La conferința de sâmbătă vor participa peste 400 de membri PSD din întreg județul Hunedoara.

 

9 răspunsuri

 1. Sunt deja stabiliti! Babe nostalgice care cred ca merg sa-l voteze pe Iliescu, trepadusi din anturajul lui Nistor (aia care se pricep la crescut si sacrificat porci si pe care ii face sefi in institutiile publice!), femei de serviciu angajate dupa ce au primit carnetul de partid, …, cam asta este delegatia condusa de Nistor.

 2. @dana: Din cauza “problemelor interne” din partidul vostru, o tara intreaga este in haos, milioane de oameni (cei mai buni si cu forta de munca) au parasit tara si pleaca in continuare(dupa Siria care este in razboi!!), institutiile se prabusesc din cauza incompetentei si a coruptiei instituite de partidul vostru prin numirile facute, etc. .
  Trebuie sa vina oficialii europeni sa va traga sefii de urechi si sa va bata obrazul ca fortati adoptarea unor legi care sa va scape de dosarele penale si sa va scape coruptii din partid de puscarie, in timp ce voi aruncati cu noroi si jigniri in oricine nu e de acord cu voi! Asta va caracterizeaza, lipsa de educatie, si de bun simt, tupeul impins la cote maxime, lipsa de caracter si de onestitate!

  • Victore, esti unul din angajatii Consiliului judetean care beneficiezi de cresterile salariale acordate de PSD, frustrat ca nu poti ocupa si tu o functie de conducere. Esti un comentator penibil, identificat, ce te crezi anonim. Grija MARE cu comentariile!

   • dana@psd.ro' Comentator penibil ? Poate furios !.... spune:

    Bravo Dana, l-ai demascat ca la carte pe tradator ! Este un beneficiar frustrat al minunatului sistem pus la cale de voi, oamenii responsabili din FSN, PDSR, PSD, comunistii deghizati in PSD-isti sub conducerea lui Ilici-KGB….
    Problema este ca oricum ai da-o, spusele lui Victor sunt corecte.
    28 de ani de guvernare PSD-ista, intrerupta de mici pauze de respiro necesare ca sa mai uite bizonul crimele comise si sa va realeaga, au adus Romania in pragul colapsului ca natiune si stat. Nici o natiune moderna nu a rezistat pana acum pierderii a peste 20 la suta din populatie si a 50 % din populatia activa. Nu te ingrozeste aceasta realitate ? Steluta rosie de la Kremlin nu s-a stins in sufletele voastre de mutanti ? Treziti-va macar in anul Centenarului Marii Uniri, faceti penitenta si dispareti discret din istoria Romaniei.
    P.S. Grija mare cu replicile cand esti PSD-ista…

 3. Speram ca la Conferinta Judeteana PSD sa se ia in discutie si asfaltarea in acest an a drumului judetean din Parang ca neam saturat de amanari de la an la an

 4. @dana: identificat de catre cine, de cei din partidul vostru sau aveti alte “surse” specifice anilor 50 si modului vostru de a actiona?! Atentionarea “Grija MARE” suna a amenintare. Cele scrise in comentariul care v-a deranjat profund (deci v-a “atins”) sunt comentate de toata presa scrisa(chiar si in afara tarii) si la toate televiziunile care nu sunt controlate de voi. Chiar socialistii din Parlamentul European afirma aceleasi lucruri si va sanctioneaza public.In final, care e legatura dintre marirea de salariii, ocuparea unor functii de conducere si PSD? Din comentariu rezulta ca recunoasteti ca astea sunt metodele prin care “administrati”: mariti salariile ca sa puneti pumnul in gura si va promovatii adeptii!!!!

  • accredit_ro@yahoo.com' Grija mare sau ce Danutza ? spune:

   Si mai interesant este avertismentul din final. Grija mare cu comentariile….
   Cand vine de la un partid ce are la varf cea mai mare concentratie de penali, este mai mult decat un avertisment, o amenintate. Grija mare sau ce ?
   Hai dana spune-ne tu cu gurita ta, sa nu murim prosti….

 5. 91 ? Wow ! Suna ca in filmul istoric “300” unde era vorba de spartanii lui Leonidas !
  Am inteles deci cine sunt “spartanii” dar nu este clar cine sunt dusmani cu care lupta dansiii. Or fi restul romanilor ? Ca asa pare dupa ferocitatea politicilor PSD si dupa furia cu care-si apara averile ilicite de agentii Justitiei. Intrebati-l pe Big Daddy….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus