Fostul președinte executiv al ALDE Hunedoara, Marius Sanfirișca, și-a anunțat plecarea din partid.

Prin intermediul unui comunicat de presă, Marius Sanfirișca anunță că demisionează din ALDE și spune că principalul motiv care l-a determinat să facă această mutare este modul în care Mircea Moloț conduce filiala județeană.

„Acest partid nu mai este ceea ce am construit împreună cu o parte a colegilor, un partid credibil, curat în care  transparența, legalitatea și grija pentru cetățean să fie prioritare. Am încercat să păstrez aceste deziderate, dar deciziile de la centru au permis ca în fruntea filialei ALDE Hunedoara să fie instalat abuziv  Mircea Ioan Moloț, un om cu vederi învechite, care duce compromisul politic dincolo de orice limită și cultivă slugărnicia, superficialitatea, improvizația de joasă speță și are comportament dictatorial, pe alocuri deviant când este vorba de dezbatere și păreri diferite fiindu-i total străin spiritul de echipă”, susține Marius Sanfirișca. Acesta a anunțat că va adera la o nouă mișcare politică, inițiată de fostul co-președinte ALDE, Daniel Constantin.

După congresul din luna aprilie, Marius Sanfirișca a rămas simplu membru ALDE dupp ce funcția pe care o ocupa, de președinte executiv, a fost desființată în urma modificării Statutului. Tot atunci a fost exclus din partid Daniel Constantin.

2 răspunsuri

  1. Are dreptate Marius Sanfirișca! Acest Mircea Ioan Moloț nu este inca la puscarie!?

  2. niculitageo@hotmail.com' Nicolae spune:

    Sanfrisca de la Piata ne vinde verdeata ! 🙂 🙂
    Molot de la masonerie nu merge la ” brutarie” , De ce , toata lumea stie ! Se numeste cardasie ! 🙂 🙂 🙁

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus