Tânărul care a obţinut de la un bărbat suma de 350 de euro, dar şi o maşină, în urma ameninţărilor şi şantajului, a fost reţinut din nou, după ce o altă victimă s-a plâns poliţiei.

Deveanul în vârstă de 24 de ani care în urmă cu aproximativ o săptămână a fost reţinut pentru fapte de şantaj a fost ridicat de poliţişti, din nou, fiind suspect într-un alt caz de şantaj.

Potrivit oamenilor legii, fapta a fost comisă în data de 23 iunie a.c., victima fiind un tânăr în vârstă de 18 ani, din Deva.

“Victima, un tânăr în vârstă de 18 ani, ar fi fost ameninţat decătre suspect cu acte de violenţă şi determinat în acest fel să îi dea mai multe bunuri, în valoare de aproximativ 600 de lei, printre care un televizor, un sistem audio.  Suspectul  a  fost  reținut  pe  bază  de  ordonanță,  urmând  a  fi  prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă”, a declarat subcomisarul Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

Vă  reamintim  faptul  că,  acelaşi  suspect,  în  data  de  15 octombrie,  a  fost reţinut  de  poliţişti  pentru  comiterea  unei  fapte  similare  asupra unui  bărbat  învârstă de 27 de ani, din municipiul Deva, de la care a primit, în urma unor acte de constrângere și amenințare, 350 de euro și un autoturism în valoare de 2.500 de euro.

Atunci, după ce a fost prezentat Judecătoriei Deva, magistraţii au decis ca tânărul să fie pus sub control judiciar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus