Sancțiuni contravenționale, interdicții de participare la competiții sportive pentru membri ai galeriilor echipelor A.S.U. Politehnica Timișoara și F.C. Hunedoara.

La aproximativ 25 de minute după încheierea partidei de fotbal din Liga III dintre A.S.U. Politehnica Timișoara și F.C. Hunedoara, un grup de suporteri ai A.S.U. Politehnica Timișoara au ajuns în apropierea sectorului destinat galeriei oaspete, au aruncat cu o petardă înspre galeria hunedoreană, moment în care aceștia au răspuns, încercând să treacă de poarta care delimitează sectoarele stadionului pentru ‘a se întâlni cu rivalii lor’.

Jandarmii timișoreni au intervenit pentru aplanarea conflictului fiind interceptați atât suporteri ai fracțiunii GAV din cadrul galeriei timișorene, cât și din galeria hunedoreană. Asupra a trei persoane, Ladislau F — 27 de ani din mun. Caransebeș, Victor S. — 23 de ani, cetățean moldovean și Alexandru D. — 26 de ani din Hunedoara, a fost luată măsura sancționării contravenționale cu amendă în valoare de 500 lei pentru fiecare, precum și interzicerea participării la competiții sportive pentru o perioadă de 1 an.

Urmează ca în perioada imediat următoare să fie stabilită răspunderea organizatorului și a firmei de securitate care a asigurat ordinea în interiorul arenei Dan Păltinișanu în ceea ce privește modul de organizare a competiției, respectarea legislației, precum și luarea măsurilor legale care se impun.

sursa foto: tion.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus