Joi, la Bucureşti, se întruneşte Consiliul de Administraţie al Complexului Energetic Hunedoara. Se pare însă că pe ordinea de zi a şedinţei nu se află şi demiterea conducerii CEH, aşa cum prevede protocolul încheiat după protestul minerilor. 

Minerii au renunţat la protestele de săptămâna trecută după ce au primit promisiuni că în prima şedinţă a Consiliului de Administraţie al Complexului Energetic Hunedoara vor fi schimbaţi din funcţie directorul general (Aurel Niculescu), directorul general adjunct (Nicolae Drăgoi) şi directorul de la mina Lonea (Dacian Zamfir).

Protestele au încetat după ce sindicatele au semnat un protocol cu conducerea CEH, prin care administraţia s-a angajat că în prima şedinţă de Consiliu de Administraţie al CEH se va dezbate cu prioritate demiterea conducerii.

Contactat astăzi de HunedoaraLiberă.ro, Nicolae Drăgoi, directorul general adjunct al CEH, a declarat că ordinea de zi de mâine este una normală, cu puncte legate de problemele curente ale CEH şi că printre subiecte nu se numără nicidecum schimbarea din funcţie a directorilor Complexului.

Consiliul de Administraţie trebuia convocat încă de vinerea trecută pentru demiterea şefilor CEH.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus