Iubitorii sporturilor de iarnă numără zilele până la startul noului sezon.

sigla

Cu o privelişte unică în România, Ski Resort Transalpina se întinde pe o suprafaţă de 30 de hectare şi pune la dispoziţia practicanţilor de ski şi snow-board 9 km de părţii de dificultăţi diferite, perfect pregătite în timpul nopţii de 2 utilaje de bătut zăpadă.

Turiştii găsesc aici condiţii similare cu cele întâlnite pe pârtiile din Austria sau din nordul Italiei, iar dacă anul trecut administratorii staţiunii își fixaseră un obiectiv îndrăzneț, 100.000 vizitatori (obiectiv atins la final de sezon), anul acesta se simt îndreptățiți să spere că oferta generoasă pe care o pun la dispoziția iubitorilor sporturilor de iarnă va atrage pe pârtii și mai mulți turiști.

“Experiența acumulată în cele trei sezoane trecute ne ajută să identificam mult mai ușor ce-și doresc cei care ne vizitează. Suntem atenți la orice propuneri și sugestii din partea lor și încercăm pe cât posibil să le satisfacem dorințele” – Ramona Fodor, director marketing Quasar Grup.

SRT - retrospectiva 2015

Având în dotare cele mai moderne şi performante instalaţii de transport pe cablu, respectiv 2 telegondole, 2 teleski-uri şi 1 telescaun, timpul mediu de așteptare pentru urcare nu depășește 7-10 minute.

SRT - retrospectiva 2015 ski2

Instalaţiile moderne de produs zăpadă artificială au funcţionat, atunci când temperaturile au permis în parametrii optimi, fiind în permanență verificate şi monitorizate astfel încât pârtiile au avut aproape în permanentă un strat consistent de zăpadă.

ski41 SRT - retrospectiva 2015

Un răspuns

  1. Nu spuneți nimic despre ofertele de cazare? Dacă turiștii nu au minim de informații cum să vină acolo? Doar km de pârtie și atât? Cum „oferta generoasă”? Care-i oferta?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus