Şcolile din 20 de judeţe îşi vor suspenda luni cursurile, din cauza vremii nefavorabile, iar în cursul zilei de marţi măsura va fi menţinută în 16 judeţe, a informat Ministerului Afacerilor Interne (MAI), prin intermediul unui comunicat.

Astfel, luni, cursurile vor fi suspendate în: Botoşani, Buzău, Brăila, Călăraşi, Constanţa, Dolj, Galaţi, Giurgiu, Ilfov, Ialomiţa, Iaşi, Olt, Maramureş, Neamţ, Suceava, Teleorman, Timiş, Tulcea, Vaslui, Vrancea şi Municipiul Bucureşti, conform Agerpres.

În județul Hunedoara, cursurile vor începe potrivit programului normal. 

Marţi vor fi întrerupte cursurile în 16 judeţe, excepţie făcând judeţele Călăraşi, Giurgiu, Tulcea şi Vaslui faţă de cele menţionate anterior. MAI arată că în şedinţa Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă s-a hotărât realizarea unei analize obiective la nivelul fiecărui judeţ cu privire la întreruperea cursurilor şcolare pentru evitarea oricăror situaţii de risc care ar putea apărea din cauza vremii severe.

stiripesurse.ro

3 răspunsuri

  1. HUOOOO …mergem la scoala pe geru asta sa facem pneumonii sa ne racim ,sa avem ce trage …Inspectorat de toata jena …n-am cuvinte

  2. Ducem copiii la scoala că asa e iarna.
    Nu suntem Cnadr sä închidem drumurile la primul viscol 😅

  3. dexterhomeboy@yahoo.com' CetateanCinstit spune:

    Chiar nu inteleg de ce se plange atata lume de zapada pe timp de IARNA!

    IARNA este frig, temperaturile scad sub 0 grade, ninge…cam toate calitatiile unei ierni. Ca ati uitat voi ce inseamna o iarna asta este altceva. Amintiti-va, voi cei care ati trait in Romania in anii 60-70-80, cum erau iernile pe atunci si cum iesea fiecare locatar de bloc/proprietar de casa si curata frumos trotuarul si spatiul adiacent locuintei/blocului. Acum sariti de cur in sus toti, asteptand sa vina cineva sa va mature zapada de pe trepte. Lenesi ati ajuns, v-ati obisnuit sa va faca altii treaba! La munca nu la cersit!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus