Dan Bobouțanu a câștigat Primăria municipiului Hunedoara cu 67 la sută

Dan Bobouțanu (PSD) a câștigat duminică, 27 septembrie, alegerile pentru postul de primar al municipiului Hunedoara cu 14.095 de voturi, adică 67,01 la sută. Scorul în procente obținut de primarul Hunedoarei este al șaptelea în țară pentru orașele de rang 1 și 2 din România. El l-a depășit pe al doilea clasat, Viorel Arion, cu peste 11.000 de voturi.

7j7

De fapt, rezultatul alegerilor confirmă la virgulă rezultatele unui sondaj de opinie, comandat de PSD la începutul lunii septembrie, realizat de către firma sociologului Valentin Fulger. Acel sondaj, care nu a fost dat publicității, arăta că Dan Bobouțanu va câștiga fotoliul de primar al Hunedoarei cu 67 la sută.

sondaj

4 răspunsuri

 1. laurahurdu@gmail.com' Hurdu Elisabeta spune:

  FELICITĂRI ! Primarului nostru.

 2. daniela.ilesiu@yahoo.es' Daniela Ilesiu spune:

  FELICITARI
  Omul potrivit la locul potrivit !!!

 3. aq_roby@yahoo.com' Hunedoareanul Revenit spune:

  Foarte interesant va fi ce va face primarul psd-ist acum ca guvernul si parlamentul nu va mai fi PSD. CIne mai sponsorizeaza cu bani din bugetul statului de acum? PNDL-ul lui Dragnea este mort, singura sansa de dezvoltare de acum a Hunedoarei va fi ba pe atragerea de investitori (ceea ce e putin probabil cum Boboutanu nu e mare fan, doar a zis in direct ca nu e treaba unui primar sa atraga investitori, ceea ce e defapt o minciuna ordinara, dar na totusi, asa oras, asa primar) sau pe fonduri europene, si acolo ai nevoie de experti si proiecte bine scrise, nu furaciuni PSD-iste. Sa vedem daca mai pupa PSD-istul de Hunedoara un nou mandat peste 4 ani. Desi la cum voteaza cei din judetul Hunedoara (rusinea Transilvaniei) nu poti fi sigur de nimic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus