Zilele lui Petru Lucian Gherman la conducerea Companiei Naționale a Cuprului, Aurului și Fierului MINVEST Deva sunt numărate. Surse guvernamentale susțin că liberalul va fi schimbat din funcția de director general cel mai probabil în aceste zile.

Petru Lucian Gherman a fost instalat în funcția de director general al Companiei MINVEST în toamna anului trecut la propunerea PNL, fiind susținut în această funcție de către Uniunea Social Liberală. Gherman a fost numit la conducerea Companiei după ce Daniel Andronache (fostul director general) a fost numit în funcția de director general al Complexului Energetic Hunedoara.

CITEȘTE ȘI: SALARII NESIMȚITE LA MINVEST? Compania refuză să facă publice veniturile salariale ale șefilor

Potrivit oficialilor Ministerului Economiei, PETRU LUCIAN GHERMAN, directorul general al MINVEST Deva are un salariu lunar cuprins între 14.000 și 18.000 de lei, de trei ori mai mare decât al Ministrului în coordonarea căruia se află compania

Așa cum era de așteptat, decizia de schimbare a lui Petru Lucian Gherman din funcția de director general este una politică și vine după ce liberalii, la rândul lor, au operat schimbări ale șefilor PSD numiți în funcțiile de conducere din subordinea Consiliului Județean Hunedoara.

CITEȘTE ȘI: Ministerul Economiei REFUZĂ să spună CÂT CÂȘTIGĂ directorul MINVEST! Răspuns HALUCINANT

Un răspuns

  1. Pingback: FAZA PE FUNCȚII | RĂZBOIUL PNL-PSD CONTINUĂ. CINE URMEAZĂ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus