Dan Daniel, unul din oamenii de încredere ai lui Mircea Moloţ, a fost dus la sediul DNA Alba Iulia pentru a da declaraţii într-un nou dosar de corupţie care vizează Consiliul Judeţean Hunedoara

Secretarul judeţului Hunedoara, Dan Daniel (foto), a fost ridicat marţi de procurorii DNA şi condus la Serviciul Teritorial al DNA Alba Iulia pentru a da explicaţii într-un dosar care vizează fapte de corupţie săvârşite în anul 2014.

DNA: CUM S-A FRAUDAT concursul pentru şefia DGASPC Hunedoara

Potrivit unor surse judiciare, ar fi vorba despre fraudarea concursului de ocupare a postului de director general al DGASPC Hunedoara care a avut loc în luna iulie a anului 2014.  În urma acestui concurs, Monica Georgescu (foto jos) a obţinut postul de director.

10969006_597087043759773_1234944719_o

Monica Georgescu, şefa DGASPC Hunedoara, a fost şi ea ridicată de procurorii anticorupţie şi dusă la audieri împreună cu Mihaela Ştefan, şefa Serviciului Administraţie Publică din cadrul Consiliului Judeţean Hunedoara.

“Doamna director general Monica Georgescu a venit dimineaţă la serviciu, biroul era deja sigilat de procurori. După o perioadă, doamna director a plecat cu domnii procurori de la DNA. Mai multe informaţii nu avem nici noi”, a declarat Ionela Lazăr, purtător de cuvânt al DGASPC Hunedoara.

Ce a decis DNA în noul dosar de corupţie de la CJ Hunedoara

Procurorii DNA au efectuat percheziţii marţi dimineaţă la sediul Consiliului Judeţean Hunedoara şi la sediul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Hunedoara, dar şi la domiciliile a cinci persoane suspectate în acest caz.

BREAKING NEWS | NOI PERCHEZIŢII LA CONSILIUL JUDEŢEAN HUNEDOARA

6 răspunsuri

  1. gicudragan@yahoo.com.com' Gicu Drăgan spune:

    Nu arest.Confiscare tot,să trăiască cinstit…dacă pot!!!!

  2. Pingback: BREAKING NEWS | NOI PERCHEZIŢII LA CONSILIUL JUDEŢEAN HUNEDOARA - Hunedoara Libera

  3. Vreau sa cred ca glumiti.Doar pentru atit sa fie saltat.Ce si-a permis acest nenorocit este greu de crezut.Determinatii pe cei din consiliu sa vorbeasca si veti afla multe.Este adevarat ca in CJ.lucreaza doar slugile lui Molot in majoritate ,dar mai sunt si oameni demni.

  4. Ciripiti acum ori niciodata!

  5. deveanu@yahoo.com' Profu de mate spune:

    Crede cineva ca acel concurs este un caz singular? Daca raspunsul este afirmativ inseamna ca ne meritam soarta. Apropo, exista si licitatii publice care sa nu fie trucate? Ar fi ceva unicat, demn de Cartea Recordurilor ! Se vede de la o posta ca exista o coruptie generalizata si ca spaga guverneaza.

  6. Sa fim seriosi Monica a lucrat in fostul inspectorat din 1997, chiar asa scoatem vinovati oameni nevinovati, era si normal sa promoveze ca director dupa atatia ani, si cat a stat 6 luni? E Dzeu sus si vede !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus