Consiliul local Hunedoara a luat vineri o decizie care a dat peste cap planurile conducerii SC Parc Industrial SA Hunedoara.

Directorul Parcului Industrial le-a pus pe masă consilierilor locali propunerea de buget pentru 2015.

Documentul ar fi trebuit dezbătut şi apoi supus votului aleşilor locali, însă lucrurile nu au fost atât de simple pentru directorul Valeriu Bejinariu.

Consilierul local Maria Mornea a criticat în termeni duri bugetul de venituri şi cheltuieli propus de conducerea societăţii, atrăgând atenţia asupra faptului că 50% din profitul Parcului Industrial trebuie să ajungă în bugetul local. În propunerea conducerii SC Parc Industrial, profitul figura în procent de 100% în fondul de investiţii.

Aceasta nu a fost însă singură obiecție, consilierul Maria Mornea arătând că acesta este construit greşit.

“Domnul director nu ştie ce este venit şi ce este încasare. Una e cash flow-ul, alta e bugetul de venituri şi cheltuieli. Din buget lipsesc şi indemnizaţiile pentru membrii AGA, pentru cenzori”, i-a reproşat Maria Mornea şefului Parcului Industrial.

După un schimb de replici în contradictoriu, bugetul a fost supus votului şi respins de consilierii locali.

Pentru a putea funcţiona, Parcul Industrial are totuşi nevoie de buget, aşa că şefii societăţii trebuie să refacă documentul şi să vină cu o nouă propunere în CL Hunedoara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus