Plenul Senatului a aprobat, vineri, în unanimitate, programul de lucru pentru sesiunea extraordinară din perioada 1 – 19 august.

“Programul de lucru pentru sesiunea extraordinară este următorul: de luni, 3 august, până vineri, 7 august, de luni, 10 august, până vineri, 14 august, şi de luni, 17 august, până miercuri, 19 august, lucrări în comisiile Parlamentului la sediul Senatului şi online şi activităţi în circumscripţiile electorale. Comitetul liderilor grupurilor parlamentare va stabili datele la care se vor desfăşura şedinţele în plenul Senatului”, a afirmat, vineri, în plen, preşedintele interimar al Senatului, Robert Cazanciuc.

Pentru programul anunţat de Robert Cazanciuc au votat 118 senatori şi unul s-a abţinut – Răducu Filipescu (PNL).

Actuala sesiune extraordinară a Senatului se încheie vineri şi Biroul permanent a convocat Senatul într-o nouă sesiune extraordinară pentru perioada 1-19 august.

Şedinţa plenului Senatului de vineri s-a desfăşurat cu o prezenţă restrânsă în sală, majoritatea senatorilor lucrând de la distanţă.

Printre proiectele care se află în dezbaterea Senatului este iniţiativa “Fără penali în funcţii publice”, susţinută de USR, care a fost amânată în comisiile de specialitate ale Senatului din lipsă de cvorum.

sursa: agerpres

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus