Mircea Moloț rămâne președinte ALDE Hunedoara și va trebui să propună conducerii centrale a partidului un nou birou interimar spre validare

Conducerile a 37 de organizaţii ALDE care au obţinut sub 5 la sută la alegerile europarlamentare din 26 mai au fost dizolvate, iar unii dintre preşedinţii de filiale judeţene ar putea fi schimbaţi în perioada următoare, a anunţat aseară liderul formaţiunii, Călin Popescu-Tăriceanu.

„Cea mai importantă decizie este cea referitoare la conducerile filialelor care au avut slabe performanţe la alegerile pentru Parlamentul European. Toate filialele care au obţinut sub 5% la alegerile pentru Parlamentul European au fost dizolvate – birourile teritoriale – şi s-a dat termen de o săptămână preşedinţilor de filiale să vină cu noi propuneri. Prin urmare, cei care nu s-au implicat în campania electorală, cei care au făcut un fel de ‘non combat’, aş spune, fie că este vorba de consilieri judeţeni, de vicepreşedinţi de CJ, primari, viceprimari, consilieri locali, vor trebui să lase locul altora care sunt dispuşi să se implice în efortul pentru următoarele alegeri. Avem trei runde de alegeri foarte importante”, a declarat Tăriceanu, la finalul şedinţelor Biroului Permanent Executiv şi Biroului Politic Central ale ALDE.

În județul Hunedoara, ALDE a obținut 4,7 la sută la alegerile europarlamentare.

3 răspunsuri

  1. Primul care trebuia să fie dat afară este această jigodie ,cancerul ALDE HD Mircea Ioan MOLOT

  2. lucian.gherman@fih.upt.ro' Gherman Lucian spune:

    In curand conducerea alde va fi dizolvata in acid daca mai ramane Molot sef.

  3. Nu prea inteleg. A fost non combat sau au fost fraude la aceste alegeri?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus