Cei doi frați locuiau în chirie în același apartament.

Momente de groază pentru o minoră din Timișoara. Aceasta a fost violată, în cursul zilei de sâmbătă, de propriul ei frate.

Fata de 16 ani și fratele ei, cu șapte ani mai mare, locuiau în chirie de câteva luni bune și dormeau în același pat. Venit acasă beat, tânărul de 23 de ani a obligat-o pe aceasta să întrețină relații sexuale cu el. Minora, care era virgină, a așteptat ca fratele ei să adoarmă după care a sunat speriată la 112.

Polițiștii au ajuns imediat la locuința unde stăteau cei doi, l-au ridicat pe violator și l-au dus la audieri. Tânărul a dat vina pe alcool pentru oribilul gest.

“Fata a  depus sesizare la poliție, iar colegii au făcut demersurile în cursul zilei de ieri. Tânărul  a primit mandat de arestare”, a declarat pentru PRESSALERT.ro Ionuț Bocancea de la Biroul de Presă al IPJ Timiș.

În cele din urmă, minora, aflată în stare de șoc, a fost internată la Spitalul de Copii Louis Țurcanu din Timișoara. Cei doi frați locuiau în chirie în același apartament după ce tatăl copiilor a decedat, iar mama e plecată la muncă în Italia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus