Nu va mai fi organizată și simularea pentru elevii de clasa a XI-a, însă fiecare inspectorat școlar va putea derula testări în acest sens, în luna mai.

Examenul propriu-zis se desfășoară în perioada 9-30 iunie.

Detaliile organizatorice privind simularea sunt incluse într-un proiect de ordin discutat în Consiliul pentru Dialog Social de la Ministerul Educației, potrivit edupedu.ro.

Calendar propus Simulare Bacalaureat 2020:

23 martie 2020 Proba E) a) – probă scrisă – Limba şi literatura română

24 martie 2020 Proba E) c) – probă scrisă – proba obligatorie a profilului

25 martie 2020 Proba E) b) – probă scrisă – Limba şi literatura maternă

26 martie 2020 Proba E) d) – probă scrisă – proba la alegere a profilului şi specializării

3 aprilie 2020 comunicarea rezultatelor

Simularea probelor scrise ale examenului de bacalaureat se va organiza pentru elevii claselor a XII-a şi a XIII-a seral/frecvenţă redusă, la disciplinele: limba și literatura română, limba și literatura maternă (pentru elevii de la toate filierele, profilurile şi specializările, care au urmat studiile liceale într-o limbă a minorităților naționale), matematică, istorie, fizică, chimie, biologie, informatică, geografie, logică, argumentare și comunicare, psihologie, economie, sociologie, filosofie.

Notele nu vor fi comunicate public și nu vor fi trecute în catalog. Vor fin analizate, pe clase, prin discuții individuale cu elevii și în ședințe cu părinții. Prin excepție, dacă elevii solicită în scris, aceste note pot fi trecute, individual, în catalog.

sursa: alba24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus