Președintele Sindicatului Liber Independent Electrocentrale Deva Mintia (SLIEDM), Mircea Crișovean, a transmis administratorului special al Complexului Energetic Hunedodara, Dan Agrișan, o informare despre situația stocurilor de cărbune.

Astfel, potrivit liderului de sindicat, miercuri, 20 ianuarie 2016, la ora 7, stocul de cărbune era de 1.000 de tone cantitate care ajunge pentru funcționarea unui cazan timp de 20 de ore.

Mircea Crișovean spune că, datorită condițiilor meteo (județul Hunedoara se va afla sub COD GALBEN de ger din 21 ianuarie), divizia minieră trebuia să livreze zilnic două navete de căbune, lucru care „nu s-a întâmplat”.

„Astăzi la ora 0 a fost oprit un corp de cazan de la grupul 3, deși erau temperaturi foarte scăzute (-13 grade Celsius), pentru a se evita rămânerea fără cărbune. Dacă nu se oprea acest cazan, la ora 7 dimineața, termocentrala Mintia rămânea fără cărbune”, se arată în informarea liderului SLIEDM.

Mircea Crișovean mai spune că, situația creată prin lipsa stocurilor de cărbune, poate duce la oprirea totală a termocentralei și a agentului termic către municipiul Deva.

„Starea de fapt ne duce cu gândul chiar la o posbilă sabotare din interiorul Complexului Energetic Hunedoara a termocentralei Mintia”, spune Mircea Crișovean.

DOCUMENTUL INTEGRAL AICI. 

Un răspuns

  1. Sa opreasca Mintia ca ce vedeti la moldoveni este nimic.REVOLUTIE.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus