Comunicat de presă

Sindicatul Învățământului Preuniversitar Județul Hunedoara, în numele celor peste 5.000 de salariați din învățământul hunedorean ale căror drepturi și interese le reprezintă, continuă protestele.

Așa-zisa ofertă inițială a Guvernului a fost respinsă! Respingem și muțenia care a urmat din partea Guvernului și așteptăm în cursul zilei de astăzi, 24 mai 2023, o nouă ofertă, adevărată.

NU avem nevoie de ajutoare sociale!

NU suntem asistați social!

AVEM nevoie de salarii decente!

NU am decis să facem grevă peste noapte!

NU facem jocuri politice!

Membrii Sindicatului Învățământului Preuniversitar Județul Hunedoara continuă protestele și în cursul zilei de joi, 25 mai 2023, astfel;

– Greva generală: continuă în toate unitățile de învățământ din județ.

– Marș de protest „al tăcerii”: la Deva, între orele 10:00-13:00 va avea loc un marș de protest pe traseul Inspectoratul Școlar Județean Hunedoara – Instituția Prefectului Județul Hunedoara. Vor participa 500 persoane, personal angajat în toate unitățile de învățământ din județul Hunedoara.

Desfășurare: o 10:00-11:00 adunarea în curtea Colegiului Național Pedagogic „Regina Maria”;

o 11:00-13:00 marș de protest „al tăcerii” pe traseul menționat; o opriri la Inspectoratul Școlar Județean Hunedoara și la Instituția Prefectului Județul Hunedoara unde ne vom depune pixurile pe scările instituțiilor.

ESTE greva oamenilor școlii, este greva celor peste 280.000 de angajați din învățământ, care s-au săturat de nepăsarea guvernanților.

Este greva celor care spun răspicat: AȘA NU SE MAI POATE! ACUM, mai mult ca oricând, este important să dăm dovadă de unitate.

Le mulțumim pentru susținere și înțelegere părinților și elevilor!

UNIȚI SUNTEM PUTERNICI!

 

Un răspuns

  1. baicum63@gmail.com' Mircea Baicu spune:

    Mda, rezultate slabe la invatatura in toata tara, libere cat incape, liber de ziua invatatorului, de ziua educatorului, de ziua educatiei (si alte inventii. Singurii din tara care au liber de ziua lor: politistii n-au liber, siderurgistii n-au liber, juristii n-au liber etc, ei au), saptamana altfel, saptamana verde, vacante cu nemiluita …si pentru ce vreti salarii mai mari? Puneti mana si scoateti elevi buni, predati cum trebuie, faceti-va treaba in mod serios si dup-aia se mai discuta !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus