S-au dat 135 sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea Ordonanței Militare nr. 2, referitoare la restricţionarea circulației - 146.000 de lei

 

Număr persoane aflate în carantină: 188

Număr persoane aflate în izolare: 3.295

 

În ultimele 24 de ore, structurile teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne din judeţul Hunedoara au desfăşurat următoarele misiuni, în contextul Stării de Urgenţă şi al respectării legii în această situaţie:

Din data de 29 martie până acum, echipele de jandarmi din judeţul Hunedoara au aplicat 28 sanctiuni valoare 6.900 lei pentru nerespectarea prevederilor ordonanţelor militare. Pe parcursul celor 73 de misiuni, jandarmii au verificat 1.318 persoane din 24 localităţi ale judeţului şi au avut 22 de misiuni de însoţire a coloanelor auto, în tranzit prin judeţul Hunedoara.

In ultimele 24 de ore, la nivelul IPJ HUNEDOARA au fost aplicate un număr de 135 sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea Ordonanței Militare nr. 2, referitoare la restricţionarea circulatiei. Valoare totală a sancţiunilor este de 146.000 de lei.

Pentru ambele structuri teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne din judeţul Hunedoara, acțiunile preventive vor continua in perioada următoare.

 

Biroul de presă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus