La ora 4, în Deva a fost depistată o femeie de 26 de ani, care nu a respectat condițiile autoizolării, voia să se deplaseze spre o altă localitate

 

Din informațiile primite de la D.S.P. Hunedoara, astăzi, 27 martie 2020, în judeţul Hunedoara situația la ora 10.00 este următoarea:

 

Persoane aflate în izolare = 2.151

Persoane aflate în carantină = 133

 

În ultimele 24 de ore, polițiști ai Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara au sancționat 176 persoane pentru nerespectarea prevederilor Ordonanței Militare nr. 3 (nu au prezentat documentele prevăzute pentru situația în care se deplasează în afara locuinței).

În data de 27 martie 2020, ora 04.00, în municipiul Deva a fost depistată o femeie în vârstă de 26 de ani, care nu a respectat condițiile autoizolării și a încercat să se deplaseze spre o altă localitate.

A fost sancționată cu 5.000 lei și plasată într-un centru de carantină de pe raza județului Hunedoara.

De asemenea, în ultimele 24 de ore, efective ale Inspectoratului de Jandarmi Județean au efectuat 44 de misiuni în localități din judeţul Hunedoara, în urma cărora au fost aplicate 48 de sancțiuni în valoare de 12.450 lei, pentru nerespectarea prevederilor ordonanței militare.

Totodată, jandarmii hunedoreni au participat la 21 misiuni de însoțire/tranzit pentru convoaie de autovehicule.

Pentru verificarea respectării condițiilor de izolare au fost verificate 1113 persoane în 21 de localitati. Tot în urma misiunilor specifice, jandarmii din Valea Jiului au aplicat o sancțiune contravențională în valoare de 5.000 lei pentru nerespectarea legii privind regimul materialului lemnos.

Sursa: Instituția Prefectului

3 răspunsuri

  1. ion-Iliescu@yahoo.com' Ion Iliescu spune:

    Prea puține persoane au fost verificate ,dacă împărțiți veți afla că nu prea au acționat așa de vigilent ne vom contamina uni de la alții pentru că nu suntem suficienti de capabili sa înțelegem că trebuie să ne limităm cu ieșirea afară din casă.Aplicati legea domnilor polițiști.

  2. Nu ati mentionat cate persoane sunt infectate in tot judetul Hunedoara sau in Valea Jiului.

  3. rboarna@gmail.com' Boarna Remus spune:

    avand in vedere specula care se face la alimente, in sate si comune , cer revizuirea dreptului de circulatie in limita a 10 km…. strict pt cumparaturi ,
    cu masina personala cu 2 persoane la bord.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus