Spitalul a avut timp de o lună conducere militară

Conducerea militară și-a încheiat mandatul în fruntea Spitalului Județean de Urgență Deva. Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a numit o nouă conducere civilă a spitalului pentru perioada stării de urgență sau până când se va lua o decizie privind situația unităților sanitare din România (acestea au trecut temporar, în perioada stării de urgență în subordinea Ministerului Sănătății). Noua echipă este formată din dr. Bianca Glodean și dr. Marius Vasile Blendea.

Consiliul Județean Hunedoara, în a cărui subordine este SJU Deva, le-a propus pe Liliana Vaidner ca manager interimar și pe dr. Rodica Ioana Avram ca director medical. Acestea ar urma să conducă Spitalul Județean de Urgență din data de 15 mai sau de când se va decide ca spitalele să treacă înapoi la autoritățile locale.

Spitalul Județean de Urgență a avut conducere militară din data de 8 aprilie compusă din:

Locotenent colonel Vlase Constantin Marinel, medic specialist boli infecțioase, director medical la Spitalul Militar de Urgență ,,Dr. Aristide Serfioti” Galați, cu două misiuni în teatrele de operații, în Afganistan – manager, maior medic Țambrea Bogdan Ion, instructor superior – catedra de pregătire medico-militară din Secția de Pregătire medico-militară Târgu-Mureș, din cadrul Institutului Medico-Militar, cu experiență dobândită în misiuni în teatrele de operații din Balcani – director medical, locotenent colonel Ciopei Ioan Cătălin, din structura de asigurare logistică a Spitalului Militar de Urgență ,,Dr. Alexandru Augustin” Sibiu, de asemenea cu experiență în teatrul de operații în Afganistan – a asigurat coordonarea serviciului administrativ și ocotenent-colonel Vartolomei-Malenovschi Mihaiel-Sorin – ofițer de stat major..

„Începând de astăzi, 7 mai 2020, Spitalul Județean de Urgență Deva are o nouă conducere.

Potrivit ordinelor nr. 582/07.05.2020 și 580/07.05.2020, transmise de Ministerul Sănătății și semnate de dl. ministru Nelu Tătaru,  în funcția de manager interimar al S.J.U. Deva se numește d-na dr. GLODEAN – ONESCU BIANCA iar în funcția de director medical interimar este numit dl. dr. BLENDEA MARIUS.

Astăzi și-a încheiat misiunea la Spitalul Județean de Urgență Deva echipa de medici militari condusă formată din:

Locotenent-colonel medic Vlase Constantin Marinel – manager

Maior medic  Țambrea Bogdan Ion – director medical

Locotenent-colonel Ciopei Ioan-Cătălin – director administrativ

Locotenent-colonel Vartolomei-Malenovschi Mihaiel-Sorin – ofițer de stat major”, se arată într-un comunicat al Instituției Prefectului Hunedoara.

 

5 răspunsuri

 1. niculitageo@hotmail.com' Nicolae spune:

  Individul e cel care si-a luat sotia din carantina si a amenintat politistii car l-au oprit ca e ruda cu Berbeceanu si-i “rezolva” ! Nu e de mirare de ce a fost unul dintre focare la Deva ! 🙁 🙁

 2. Iar individa e sotia procurorului GLODEANU !!!.
  Ce au cei doi in comun(Blendea si Glodeanu) le place spaga de la pacienti.
  Asa ca e o echipa profesionista !!!

 3. contact.oferta@yahoo.com' Dan daniel spune:

  Alti corupti. Totul este o facatura pe plan mondial. Coruptii iau bani pe asa zisul covid. Eu am umblat in toată Deva încă de la inceput si nu am luat asa zisul covid.Vrajala

 4. laurentiu.nistor@cdep.ro' Conu Jorj spune:

  Iar organili n-au avut chef să se autosesizeze pă articolu’ 352 CP nici la la dottore Blendea nici la Potecă.
  Dormiți în pace !

 5. Doi spagari. Ca si sotul d-nei glodeanu care este si o jigodie ordinara. Bagat de tatal lui in sistem. Imi este greata de acest soi de oameni. Niste mizerii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus