SkirtBike a debutat în 2010 la București ca blog destinat promovarii ciclismului urban pentru femei. Evenimentul este organizat în 12 oraşe: Deva, Bucuresti, Iasi, Constanta, Brasov, Arad, Oradea, Tg. Mures, Alba Iulia, Cluj, Drobeta Turnu Severin şi Baia Mare.

“SkirtBike este singurul eveniment ciclist din România adresat  doamnelor și domnișoarelor iubitoare de frumos, de mișcare, de libertate și de bicicletă si, totodata, cea mai mare comunitate de acest fel. Doamnele și domnișoarele de toate vârstele sunt invitate să pedaleze alături de noi în tinute cât mai chic, cu bicicletele împodobite cu flori și accesorii colorate, cu entuziasm și voie bună. Scopul evenimentului este de a promova ciclismul urban în rândul femeilor și de a demonstra că bicicleta reprezintă un accesoriu al feminității, al frumuseții și al libertății de mișcare, iar mersul pe bicicletă este un mod de viaţă echilibrat, plin de naturaleţe, simplitate, feminitate şi atitudine oriunde ai merge”, spun organizatorii.

La Deva, SkirtBike va cuprinde Parada biciclistelor, care se va desfasura pe urmatorul traseu: strada 1 Decembrie 1918, pe lânga Catedrala Ortodoxă, Bld. Decebal (pana la sensul giratoriu din Ceangai), Bld. 22 Decembrie (pana la sensul giratoriu de la Posta Veche), Bld. Iuliu Maniu, pe langa Biserica Reformata, str. Lucian Blaga, str. Aurel Vlaicu, pana la parc,  strada 1 Decembrie 1918, inapoi in Piata Unirii, dar şi numeroase premii, concursuri, muzică, fotografii, baloane şi multe alte surprize.

Evenimentul va avea loc duminică, 14 iunie, începând cu ora 12.00, în Piata Unirii din Deva.

foto http://i.ytimg.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus