Vi s-a întâmplat să fiți sancționați de Poliție pentru că ați parcat ilegal? Ei bine, există oameni care parchează unde vor mușchii lor și nu pățesc nimic. Cine sunt șmecherii de Hunedoara.

Vi s-a întâmplat să fiți sancționați de Poliție pentru că ați parcat ilegal? Nouă ni s-a întâmplat (așa ne trebuie dacă nu respectăm legea!). Ei bine, există oameni care parchează „unde vrea mușchii lor” și nu pățesc nimic.

Zilele acestea, mașina condusă de Ioan Prip a fost fotografiată în timp ce staționa pe locul rezervat persoanelor cu dizabilități în parcarea din fața clădirii IPH.

Contactat telefonic, Ioan Prip „a întors-o ca la Ploiești”: inițial ne-a spus că nu se află în Deva și că nu el a condus/parcat mașina, ci un „băiat” căruia i-a „dat-o” în ziua respectivă. Apoi, ca într-un film absurd, domnul Prip a pretins că nu este mașina sa, că nu mai are mașină, a vândut-o. După care s-a interesat dacă vom scrie un material despre acest subiect…

Încă nu știm ce să facem, domnule Prip. Să scriem, să nu scriem… Ce ne sfătuiți?

Ioan Prip este prim-vicepreședinte „ALDE Moloț”, fostul director de care se leagă falimentul răsunător al SC Drumuri și Poduri SA Deva, fost director ADI Deșeuri (alt eșec de proporții) și consilier județean PNL.

masina prip (1)

4 răspunsuri

  1. Daca e asa nehotarat,ce mai conteaza unde a parcat o masina care oricum nu-i placea,a primit-o cadou si cadoul il pui sub brad.Acolo stiu ca sunt ceva brazi,omul s-a simtit in natura….Cand se destepata mai multi romani,o s-o puneti sus,in brazi,toti”smecherii”,vine vremea…

  2. Sluga lui Molot. Unul din groparii economiei hunedorene. Si nu pateste nimic. E bine mersi in continuare. Cum? Cu ajutorul politiei si a dna-ului.

  3. Există multi oameni care parchează „unde vrea mușchii lor” și nu pățesc nimic. Mai mult, daca parchezi pe locul lor, loc interzis parcarii, isi cheama prietenii de la Politia Locala Deva, care actioneaza operativ-ofensiv. Probabil au un contract cu aceasta institutie. Se poate trage concluzia ca legea este aplicata de Politia Locala Deva in mod preferential.

  4. A parcat acolo pentru-ca dupa cita minte are,a parcat unde ii este locul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus