Politicienii si vedetele nu sunt singurele persoane cu vieti sexuale scandaloase.

Albert Einstein

A fost unul dintre cei mai pretuiti fizicieni din lume si a fost casatorit de doua ori. De ambele sotii s-a despartit pentru ca le-a inselat cu cel putin zece femei. Ba chiar, primei sotii i-a inaintat un contract, inainte de nunta, in care i-a scris “sa nu se astepte la inimitate fizica sau fidelitate”.

A doua sotie i-a devenit verisoara sa primara, Elsa, insa el ar fi vrut sa se insoare cu fiica acesteia, in varsta de 22 de ani, dar pana la urma s-a multumit si cu sora Elsei. Intre timp, fiica sa vitrega a devenit mesagerul sau, ducandu-i scrisorile catre amantele sale.

Wolfgang Amadeus Mozart

Mozart a fost un copil supradotat – a inceput sa compuna primele simfonii la varsta de cinci ani, iar in tinerete, cand nu compunea opere care aveau sa ramana in istorie, ii scria scrisori de amor verisoarei sale, in versuri… in care isi exprima sentimentele fata de ea, dar si pasiunea arzatoare. Suna bine nu-i asa? Ei bine, in misivele de dragoste ii spunea femeii cat de mult si-ar dori “sa isi faca nevoile pe fata ei si sa ii simta mirosul flatulentelor”. Pe scurt, marele compozitor a fost un mare scatofil.Ce e si mai socant este ca Mozart ii trimitea si mamei sale scrisori asemanatoare, iar ea, fiind amuzata de versurile sale, ii raspundea in aceeasi maniera.

James Joyce

Ca tot am deschis subiectul “scatofilie”, si scriitorul irlandez James Joyce avea asemenea placeri sexuale. Cat timp a locuit departe de sotia sa, cei doi comunicau prin scrisori, niste scrisori foarte perverse, in care isi exprimau candid cele mai obscene placeri.

De la palme si lovituri pe bici peste fundul gol, la sex salbatic si pana la penetrare adanca pana ce Nora, nevasta lui, s-ar fi usurat pe ea, James Joyce asternea totul pe hartie. Era indragostit de… flatulentele sotiei sale. Scrisorile au fost publicate in circuit inchis, pentru fanii artistului.

Percy Grainger

A fost unul dintre cei mai mari compozitori de simfonie ai secolului trecut, cu castiguri uriase pentru vremea sa. A avut o sotie iubitoare care il batea, la cererea lui, cu biciul sau cu bate.

Mai mult, pentru distractia lor din dormitor, Grainger si-a pus oglinzi pe pereti si pe tavan, pentru a vedea cum il loveste sotia lui. Dupa ce actul lua sfarsit, compozitorul scria totul despre el, in ce pozitie a stat pentru a fi batut, cu ce bici si de cate lovituri a fost nevoie.

Sursa: mondonews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus