Tânărul de 20 de ani a fost prins de polițiști, reținut și arestat.

În data de 15.04.2018, poliţiştii Biroului Investigații Criminale Deva au organizat o acţiune în urma căreia au depistat un tânăr de 26 de ani, din municipiul Deva, recidivist, cu privire la care efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, amenințare și tâlhărie calificată.

Poliţiştii au stabilit că tânărul, în cursul nopții de 05/06.04.2018, pe fondul consumului de alcool, şi-a agresat fizic tatăl, în vârstă de 50 de ani, în timp ce se afla în locuința acestuia, din municipiul Deva.

De asemenea, persoana vătămată a fost amenințată de către tânăr, care i-a cerut să îi dea inelul din aur pe care îl purta pe deget. De teamă, persoana vătămată i-a dat tânărului inelul (în valoare de aproximativ 750 lei), acesta vânzându-l, ulterior, la o casă de amanet.

În urma activităţilor investigative, tânărul a fost depistat de poliţişti în data de 15.04.2018 pe raza comunei Vălişoara, unde se ascundea la o rudă, în încercarea de a se sustrage cercetării penale.

Față de tânăr, poliţiştii au luat măsura preventivă a reținerii pe o durată de 24 de ore, iar în cursul zilei de ieri magistraţii Judecătoriei Deva au emis, pe numele său, un mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus