Liderul organizaţiei judeţene a PSD Hunedoara a declarat joi că formaţiunea pe care o conduce este pregătită pentru eventuale alegeri anticipate la Consiliul Judeţean Hunedoara. Cu toate acestea, Laurenţiu Nistor a ridicat problema oportunităţii organizării acestora.

Preşedintele PSD Hunedoara susţine că formaţiunea sa a identificat posibili candidaţi pentru funcţia de preşedinte al CJ Hunedoara.

„Sunt pregătit să facem faţă şi să câştigăm. Avem candidaţi, dar nu-i scoatem la iveală acum, îi lăsăm pe adversari să fiarbă în suc propriu”, a declarat Laurenţiu Nistor la un post local de televiziune.

Cu toate acestea, liderul social-democraţilor hunedoreni a ridicat problema oportunităţii organizării unui scrutin electoral cu un an înainte de alegerile la termen.

„Nu ştim ce va face domnul Moloţ. Dacă va contesta în instanţă decizia, procesul poate dura până la două-trei luni. Asta ar însemna să facem alegeri cu 7-8 luni înainte de alegerile la termen ceea ce, cred eu, nu este necesar. Consider că ar fi o cheltuială inutilă. Există un vicepreşedinte ales legal care are atribuţii clare şi care poate conduce Consiliul Judeţean Hunedoara”, a mai spus Laurenţiu Nistor.

CITEŞTE ŞI: NISTOR explică tăcerea PSD din ultimele două luni

2 răspunsuri

  1. Toate actiunile d-lui NISTOR au loc doar in functie de ce face MOLOT. Pai la cum au impartit judetul in sfere de influenta, MOLOT mentinandu-i in f-ctii pe toti oamenii pusi de NISTOR chiar si dupa ruprerea USL si la cate stiu unii despre altii E CLAR CA NU VEDE ROSTUL UNOR ALEGERI ANTICIPATE. In plus nu exista sanse sa ajunga in pozitia de sef al judetului decat unul din gasca astora.

  2. Nu are nicio importanta ce vrea Nistor sau Gheorghe sau Vasile sau mai stiu eu cine. Conteaza ce spune legea si atat. Legea trebuie respectata. Daca nu e buna trebuie schimbata.
    Atitudinea asta de dispret profund fata de lege nu ne va aduce nimic bun, cum nu ne-a adus nici pana acum dupa cum se vede.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus