În data 16.05.2017, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Deva au fost sesizați de către un bărbat în vârstă de 30 de ani, din municipiul Deva, despre faptul că, în data de 16.05.2017, în jurul orei 12:00, în timp ce conducea un autoturism strada Avram Iancu, din Deva, la intersecţia cu strada Horea, un tânăr  necunoscut care se afla într-un autoturism cu volan pe partea dreaptă l-a ameninţat de la geamul maşinii cu un obiect ce părea a fi un pistol. Bărbatul a susţinut că gestul tânărului i-a produs o stare de temere, motiv pentru care a depus plângere penală sub aspectul comiterii infracţiunii de ameninţare. Acesta a mai precizat faptul că nu a avut nici un schimb de replici cu tânărul pasager din autoturismul cu numere străine ori cu ceilalţi doi ocupanţi ai maşinii (pe care, de asemenea, nu îi cunoștea), iar incidentul nu a survenit ca urmare a unei şicane în trafic.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii Biroului de Investigații Criminale Deva au identificat în scurt timp persoana în cauză, un tânăr în vârstă de 21 de ani, din oraşul Simeria, cu antecedente penale. Acesta, împreună cu ceilalţi doi ocupanţi ai autoturismului, ambii din Simeria, au fost conduşi în această dimineaţă la sediul Poliţiei Municipiului Deva pentru audieri. Aceştia au prezentat şi obiectul delict – o replică din plastic (inofensivă) a unui pistol – şi au declarat că se jucau în interiorul autoturismului cu respectivul obiect şi că bărbatul în vârstă de 30 de ani, aflat în trafic, a interpretat în mod eronat gestul acestora, pe care l-a perceput ca pe o posibilă ameninţare.

Poliţiştii continuă cercetările, în acest caz, sub aspectul comiterii infracţiunii de ameninţare, în vederea clarificării tuturor circumstanţelor în care a avut loc fapta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus