Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a confirmat miercuri verdictul dat de judecătorii Curţii de Apel Iulia în februarie 2013! Mircea Moloţ îşi pierde astfel mandatul de preşedinte al CJ Hunedoara

Magistraţii Curţii Supreme au admis în parte recursul formulat de Mircea Moloţ în sensul respingerii ca inadmisibile a cererilor de intervenţie formulate de Asociaţia Civică Dreptate şi Sindicatul Naţional al Metalurgiştilor.

Judecătorii au dispus însă menţinerea restului dispoziţiilor din încheiereile Curţii de Apel Alba Iulia şi a respins ca nefondat recursul lui Mircea Moloţ împotriva încheierii din 13 februarie 2013.

În aceste condiţii, MIRCEA MOLOŢ este declarat incompatibil.

Soluţia de azi este definitivă şi irevocabilă.

CITEȘTE ȘI: FĂRĂ REGRETE! PNL renunţă la ACHIZIŢIILE făcute de MOLOŢ

PREŞEDINTELE CJ HUNEDOARA ÎŞI PIERDE MANDATUL

Contactat telefonic, prefectul judeţului Hunedoara, Sorin Vasilescu a declarat pentru Hunedoara Liberă.ro:

“Aşteptăm să ne comunice Agenţia Naţională de Integritate Raportul de integritate din mai 2012 şi hotărârea judecătorească rămasă definitivă şi irecovabilă după care, dacă în aceasta se face referire la interdicţia de a mai ocupa o funcţie publică, voi semna ordinul de încetare a mandatului de preşedinte înainte de termen.”

Pasul următor este organizarea în cel mult 90 de zile de alegeri anticipate pentru funcţia de preşedinte al CJ Hunedoara.

Ştire în curs de actualizare.

6 răspunsuri

  1. Acum sa te vedem ratatule.Este doar inceputul.Te vor scuipa si cei ce te-au pupat.

  2. Marlan masochist!Nu vede ca ii fuge pamantul de sub picioare?Tine de un scaun care nu a fost al lui si nu l-a vrut nimeni.Poate doar cercul lui de interese.Sa ii ia la puricat acum si pe altii,care i-au suflat vant in pupa.Ca sunt multi!Incepand cu primarii care au dat spagi de miliarde pentru toate lucrarile si terminand cu Prip care a falimentat Prestatorul Hateg,Apaservul si apoi Drumurile Judetene.Sau invers.Nu conteaza!

  3. esti un jeg pt judetul hunedoara la puscarie cu tine hotule si banditule

  4. esti un jeg pt hunedoara sa mergi la puscarie banditule si hotule. acum nu mai poti ameninta lumea ca ii dai afara din servici ca te scuipa in fata. tu ai fost avar dupa bani si de bani ai sa mori. mai bine sa putrezesti in puscarie

  5. Latura diabetica ai vandut-o si pe mumata excrement ce esti!

  6. A venit timpul sa platesi hotule, sper ca justitia sa se trezeasca ca pina cum ceva timp a dormit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus