Un sondaj realizat de Avangarde ne arată că protestele din ultima perioadă și scandalul pe legile justiției nu afectează PSD, așa cum ne-am fi așteptat. Mai mult, nici USR, partidul care practic întruchipează aceste proteste nu crește, ba chiar ajunge la limita pragului electoral.

Dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri, PSD ar obține 46%, conform sondajului Avangarde. De asemenea, USR ar obține doar 5%.

PNL se menține la peste 20% și dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri, liberalii ar obține 23%. Se remarcă creșterea ALDE, care ar obține 13%.

UDMR se menține la 5%, în timp ce PMP-ul lui Traian Băsescu ar lua doar 4%, adică sub pragul electoral.

media-151387511997450800

În ciuda faptului că PSD este creditat în continuare cu încredere, românii sunt pesimiști în ceea ce privește viitorul economic. 65% consideră că țara merge într-o direcție proastă, în timp ce 36% se așteaptă ca anul viitor să o ducă mai rău ca anul acesta.

De asemenea, 46% consideră că în anul 2017 au trăit exact la fel ca în 2016, asta în ciuda faptului că România a înregistrat o creștere economică foarte mare.

stiripesurse.ro

3 răspunsuri

  1. Avangarde a facut un sondaj si despre eliberarea detinutilor. Deci e clar cine a platit sondajul. Iar voi propagati dezinformarea. Deci e clar cine va plateste.

  2. Am Inteles ca 65% considera ca tara merge intr-o directie proasta si totusi 46% ar vota PSD. Puteti sa “ajutati la mine sa pricep”? Inca o data ca sa pot sa iau notite. 65% considera ca suntem pe drumul “unde si-a dus mutul iapa” si-i votam cu 46%? Ultima intrebare. Peste citi ani o sa dispara Romania ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus