S-a terminat sau abia acum începe?

Pe data de 7 noiembrie 2014, procurorii DNA însoţiţi de mascaţii de la Brigada Jandarmeriei au descind în mai multe locaţii din judeţul Hunedoara într-un dosar de corupţie care îl vizează pe preşedintele suspendat al CJ Hunedoara.

Au fost vizate domiciliile lui Mircea Moloţ, Tiberiu Balint, Roberto Venter, Milică Pup şi Vasile Axinte – cei cinci fiind acuzaţi de abuz în serviciu, conflict de interese, spălare de bani, trafic de influenţă, luare de mită, etc. În aceeaşi zi, mascaţii au descins şi la sediul CJ Hunedoara de unde au ridicat o serie de documente.

O lună mai târziu, cei cinci vizaţi de ancheta DNA au fost duşi cu dubele jandarmeriei la audieri la sediul DNA Alba Iulia şi au fost reţinuţi. Pe data de 9 decembrie 2014, cei cinci au fost arestaţi la domicliu şi de atunci, măsura preventivă s-a prelungit în fiecare lună.

Procurorii au luat o pauză în luna ianuarie, însă în februarie au recuperat decalajul şi au descins din nou judeţul Hunedoara. Şi de această dată mascaţii au ajuns tot la Consiliul Judeţean, dar şi-au extins aria cercetărilor într-un nou dosar care vizează fraudarea concursului de ocupare a funcţiei de director general la DGASPC Hunedoara.

 

SONDAJ | HUNEDOARA LIBERĂ.ro

Credeți că vor urma alte DESCINDERI ale procurorilor DNA în județul Hunedoara?

View Results

Loading ... Loading ...

9 răspunsuri

 1. Categoric da.Este mult de lucru.In caz contrar reactia celor afectati de hotiile derbedeilor,va fi imprevizibila.AJUNGE.

  • dan_hunedoara@yahoo.com' DORUNGA DANIEL -COSTEL spune:

   SA IEIE TOTI CORUPTI IN HUNEDOARA ESTI TILHARIT DE FATA CU OAMENI LEGI STATEAU SI SE UITAU CUM INTERLOPI DIN MICRO 7 MA DEPOSEDAT DE TELEFON CA AM FACUTPOZE INTERLOPILOR PENTRU MAI MULTE DETALI SI PROBE LA TEL 0756479930

 2. La Petrosani este mare nevoie de DNA,este mare nevoie de o curatenie adevarata,nu doar de ochii lumii.

 3. albu_lucian8@yahoo.com' Albu Lucian spune:

  DNA sa priveasca mai atent si spre primariile mai mici, la comune, ce surprize mai sunt si acolo….

 4. tanti@yahoo.com' Tanti Ernest spune:

  Prima societate ce trebuie controlata in Petrosani este cea patronata de Vochitoiu Haralambie care i-a si chemat pe procurorii DNA la Petrosani pentru CEH. In drumul lor domnii procupori sa faca un popas si pe la SC Euro Jobs SRL care se ocupa exclusiv cu fondurile europene. Domnii procurori trebuie sa stie ca Euro Jobs SRL are datorii la stat, este executata silit si TOTUSI a avut acces la fondurile europene desi legislatia spune ca societatile cu datorii la stat au INTERZIS la accesarea fondurilor europene. O alta problema pe care trebuie sa o cunoasca domnii de la DNA este ca Vochitoiu in calitate de director aa Agentiei de la Timisoara si-a aprobat singur contracte si proiecte de milioane de euro. Deci conflict de interese pe fata, in bataie de joc la adresa oamenilor si a legii. In campania electorala Vchitoiu a folosit efectele cumparate din bani europeni pentru SC Euro Jobs care erau destinate exclusiv scopurilor educative, in FOLOS PERSONAL SI ELECTORAL, deci din nou incalcarea legii. Fapte relatate de ziarele locale, si totusi nimic….Oare de ce????Eu zic sa veniti domnii procurorii, ca va asteapta astia de nu se mai tine minte cand. V-a si invitat de altfel domnu Vochitoiu. Veniti???

  • Bravo! Perfect adevarat!
   Dar unde-o fi cel mai mare ziarist al Văii Jiului, docea…nu a vazut, nu a auzit de neregulile senatorului? Sau doar il pupa în fund pe acest voichitoiu ( nu gratis! ), ca si in cazul primarului Lupeniului, dupa ce-a fost “arvunit”, nici macar nu aminteste de arestarea lui.

 5. POATE FACE O VIZITA PE LA PRIMARIA PETROSANI CA MA GANDESC CA SE POT GASI MULTE SURPRIZE TERENURI DIN MUNTI PARANG CUM SAU PUS PROPRIETARI CU ACTE CAM CU MULTE ??????CONTRACTE DE EXECUTARE A UNOR LUCRARI DIN ORAS ASFALTAREA INTRODUCEREA CANALIZARI PE BANI EUROPENI SI MULTE ALTELE SANT LUCRURI CUNOSCUTE SI CHIAR DISCUTATE DAR………….IN FINE VA ASTEPTAM DOMNILOR DE LA D.N.A CA NU VENITI DEGEABA CU SIGURANTA

 6. Asteptăm sa se facă dreptate şi in cazul fostului director al AJOFM Hunedoara Iorgovan Velichi care a fost trimis in instantă pentru mai multe infractiuni. Totodata să se facă în totalitate curătenie deoarece la agenţie caracatita coruptiei persista prin fraudarea fondurilor europene de catre functionari publici. Bercea Valentin, Uifălean Dorina, Palivan Livia care prin diferite mecanisme, la fel ca seful lor Iorgovan Velichi, si-au plătit membri familiilor cu salarii fabuloase din proiecte derulate de diferite asociatii în parteneriat cu AJOFM Hunedoara, asociatii constituite de persoane apropiate lui Bercea Valentin cum ar fi: AFC Arad unde presedinte este sotia acestuia Bercea Mihaela si ACSP Petroşani unde presedinte este Chimirel Mihaela sora acestuia. Asteptam dreptate pana la capat.

  • domnule „TOMA” cei nominalizați s-au constituit într-un grup infracțional care, după cum se vede, continuă să fure sub protecția sistemului paralel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus