Ne aflăm la jumătatea mandatului obținut în urma scrutinului din 5 iunie 2016.

Pe 5 iunie 2016, în urma scrutinului electoral local, PSD a obținut majoritatea în Consiliul Județean Hunedoara, adică un număr de 18 consilieri județeni. PNL, partidul care a asigurat președinția instituției în perioada 2004-2016, a obținut 15 posturi de consilier.

Cu majoritatea obținută, PSD și-a asigurat atât funcția de președinte, cât și cele două funcții de vicepreședinte. Funcția de președinte a fost deținută în primele șase luni ale mandatului de către Laurențiu Nistor, iar din decembrie 2016, președinte este Mircea Bobora.

Astăzi, la doi ani distanță de la scrutin ce partid ați alege pentru a vă reprezenta în Consiliul Județean Hunedoara?

Ce partid ați vota la Consiliul Județean Hunedoara?

View Results

Loading ... Loading ...

9 răspunsuri

 1. Blamanel@gmail.com' Blaga Mariana spune:

  As alege partidul PSD!

 2. brad2017@yahoo.co' Din Brad spune:

  Oricand, PSD!!!

 3. Pe cei care asfalteaza drumul judetean din Parang , drumul judetean Valea de Pesti , …. valea jiului a votat de 28 ani cu PSD si ……………..

 4. csapo_meli@freemail.hu' Gheorghe Melinda spune:

  Numai PSD!

 5. Ar fi mai bine daca s-ar desfiinta aceste CJ, oricum nu sunt decat o cloaca de indivizi care traiesc pe spatele cetatenilor, promovand coruptia si jefuind banul public!

 6. Alba,Timis,Cluj si judetele dezvoltate voteaza PNL voi votati PSD sa muriti in continuare de foame,azi-maine se vor auzi pe strada doar basinile batranilor ca tinerii au plecat. Nu v-ati saturat sa se pise comunistii pe voi.

 7. emanuel.clej@yahoo.com' Emanuel Clej spune:

  ALDE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus