Vicepreședintele CJ Sorin Vasilescu i-a trimis un e-mail președintelui Mircea Bobora în care îl anunța că demisionează.

Vicepreședintele CJ Sorin Vasilescu i-a trimis un e-mail președintelui Mircea Bobora în care îl anunța că demisionează, nemulțumit de activitatea instituției.

Vasilescu nu și-a depus însă demisia la sediul Consiliului Județean Hunedoara. El a declarat pentru Hunedoara Liberă că va lua o decizie zilele următoare.

„Sunt nemulțumit de activitatea Consiliului Județean și de felul în care sunt folosit în CJ. Atât, momentan! Da, i-am trimis președintelui Bobora acel e-mail. Zilele următoare o să iau decizia, după care o să fac o declarație!”, a spus Vasilescu.

Ieri, președintele Mircea Bobora a confirmat pentru Hunedoara Liberă că Sorin Vasilescu i-a trimis un e-mail în care l-a anunțat că a demisionat din funcție. „M-a anunțat că se desparte de această echipă, pentru că este nemulțumit de felul în care a fost tratat”, a spus președintele Bobora.

Ieri dimineață, vicepreședintele CJ Sorin Vasilescu nu s-a prezentat la locul de muncă, nu a anunțat că și-a luat o zi de concediu sau că se află în concediu medical.

Colegii săi au încercat să ia legătura cu el, dar acesta nu a fost de găsit. Mai apoi, președintele CJ, Mircea Bobora a primit un e-mail de la el.

Este pentru a treia oară când Vasilescu anunță că pleacă din funcție.

PE ACELAȘI SUBIECT:

O demisie „pierdută” | Pe cine a vrut să emoționeze Sorin Vasilescu?

Un răspuns

  1. Sa-ti dai seama ca esti ” inocent” trebuie sa-ti mearga mintea ! 🙂 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus