Interpreta de folclor Mariana Deac aniversează în această toamnă 25 de ani de carieră muzicală, iar pentru a marca acest moment, artista a organizat un spectacol la care sunt invitați colegi de scenă și prieteni din toată țara.

„Cu mare drag îi aștept pe cei care au fost alături de mine pe perioada celor 25 de ani, pe cei care mi-au urmărit evoluția, care au vibrat odată cu mine atunci când am interpretat un cântec, care au simțit ceea ce am simțit eu și au primit ceea ce eu am încercat să le transmit. Am chemat doar o parte dintre colegii și prietenii mei de cântec, din generații diferite. Nu am putut să-i chem pe toți cei dragi, pe care îi iubesc și mi-aș fi dorit să fie lângă mine pe scenă, pentru că ar fi însemnat să țină spectacolul trei zile și nu ne putem permite acest lucru”, spune cunoscuta interpretă de folclor.

Spectacolul va începe la orele 18.00, iar printre invitați se numără Nicolae Furdui Iancu, Sava Negrean Brudașcu, Dinu Iancu Sălăjanu, Cornelia și Lupu Rednic, Ionuț Fulea, Mirela Mănescu, Alexandru Pugna, Liliana Laichici, Ilie Medrea, Petrică Moise, Bogdan Toma și Ansamblul Profesionist “Cindrelul-Junii Sibiului”. Acompaniază Orchestra Națională “Jidvei România”.

Mariana Deac a explicat cum a ales data pentru spectacolul aniversat: „Am ales însă această zi și pentru că, în urmă cu 25 de ani, la serbările de la Țebea, am urcat pentru prima oară pe scenă într-un spectacol televizat care m-a așezat lângă interpreții de folclor.”

Intrarea la spectacol este gratuită în limita locurilor din sala Centrului Cultural „Drăgan Muntean” din Deva.

3 răspunsuri

  1. LA MULTI ANI! De viata si de cariera.
    Sa speram ca cei care au incercat sa-si insuseasca in cel mai josnic mod roadele muncii tale(vezi CRISTIAN FODOR) sa invete ceva din acest eveniment.
    FELICITARI, MARIANA!

  2. Intrarea e libera? Sau e cu bilete? Daca e cu bilete de unde se pot cumpara?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus