Mai mulţi artişti de renume vor fi prezenţi în acest weekend la Deva. Spectacolele fac parte dintr-un turneu organizat de Formaţia Talisman şi Fundaţia Mereu Aproape, pentru salvarea vieţii unui micuţ de un an şi câteva luni care a venit pe lume cu grave probleme neuro-motorii și de vedere.

Campania „Îngeri pentru Îngeri” ajunge în acest sfârşit de săptămână la Deva. Vineri, sâmbătă şi duminică, mai mulţi artişti precum Alb Negru, Morris, Alessia, Corina, Talisman vor cânta pe scena amplasată în Piaţa Unirii din localitate.

Spectacolele au ca scop strângerea de fonduri pentru sprijinirea financiară a părinţilor lui Mihai Nectarie Oprea, un băieţel de nici doi ani care s-a născut cu grave probleme de sănătate. Pentru a se vindeca, micuţul are mare nevoie să ajungă în Statele Unite, în Detroit, la tratament.

“Intrarea la spectacole va fi liberă. Apelăm la sprijinul umanitar al oamenilor dornici să ne sprijine. Toate fondurile provenite din vânzarea ultimului album Talisman intitulat “Angels” vor fi donate familiei şi îl vor putea ajuta pe micuţul Mihai Nectarie să vadă şi să meargă. Până în momentul de faţă am reuşit să strângem un sfert din suma necesară”, a declarat pentru HunedoaraLiberă.ro Alin Oprea de la Talisman. 

Lista oraşelor incluse în turneu sunt: Cluj-Napoca, Târgu Mureş, Deva, Drobeta Turnu-Severin, Băile Herculane, Buzău, Focşani, Iaşi, Câmpulung Moldovenesc, Brăila, Târgu Frumos, Târgu Neamţ, Mangalia, Alba Iulia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus