Mereu surprinzător, mereu diferit şi mereu de excepţie, "Caramitru - Mălaele, câte-n lună şi în stele" este un spectacol de improvizaţie.

Duel de vorbe de duh, versuri alese, umor fin şi o muzică desăvârşită, pe strunele violoncelistului Adrian Naidin, întâlnirile “Caramitru-Mălăele” au devenit un reper fix pe agenda iubitorilor de teatru.

Spectacolul este mereu altul, ritmul este diferit, umorul tot mai spumos şi ingeniozitatea tot mai evidentă. Amintirea vremurilor trecute este adusă în scenă de un Ion Caramitru care recită răscolitor, imaginând, cu inteligenţă şi iscusinţă, răspunsuri pe măsura unui Horaţiu Mălăele vulcanic, irezistibil şi de un haz efervescent, cei doi avându-i martori pe William Shakespeare, Nichita Stănescu şi George Topârceanu.

Dialogul este întregit de replicile muzicale pline de căldură şi culoare ale violoncelistului Adrian Naidin. Deşi are o structură şi o educaţie orientate spre clasic, violoncelistul Adrian Naidin a experimentat şi alte limbaje, de la conceptele uneori abstracte ale jazzului contemporan, până la world music şi pop.

În zeci de ani de carieră, Ion Caramitru şi Horaţiu Mălăele nu au avut ocazia să-şi dea replica, nici în film, nici în teatru, deşi publicul aştepta un dialog între doi actori care au în comun, pe lângă experienţă şi har, şi dragostea pentru teatru şi pentru poezie. Mult aşteptatul moment a venit în toamna anului 2011, când cele două forţe s-au unit pentru prima dată pe aceeaşi scenă.

Ajuns la cel de-al șaselea sezon, timp în care a fost jucat de fiecare dată cu casa închisă, atât la reprezentaţiile din Bucureşti, cât şi în turneele programate în ţară, spectacolul “Caramitru Mălăele, câte-n lună şi în stele” ajunge la Deva în luna noiembrie, 2015.

Biletele au fost puse în vânzare şi sunt disponibile la casa de bilete a Teatrului de Artă din Deva. Informații și rezervări la numărul de telefon 0724 053 249.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus