La propunerea Ministerului Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice, Guvernul a aprobat alocarea sumei de 390.400 lei pentru sprijinirea unui număr de 138 de familii sau persoane singure.

De acest ajutor vor beneficia 122 de familii sau persoane care se confruntă cu situații deosebite din cauza stării de sănătate sau a altor cauze care pot duce la excluziune socială. De asemenea, vor beneficia de ajutor 11 familii afectate de incendii şi de calamități naturale.

“Primesc un ajutor din partea statului român 3 familii din municipiul Hunedoara care au fost afectate de furtuna care a distrus un acoperiş în urmă cu câteva săptămâni. Fiecare familie va primi câte 3.000 de lei. De asemenea, 6 familii din Deva, Vulcan şi Petrila cu probleme sociale şi de sănătate primesc un sprijin financiar”, a declarat pentru Hunedoara Liberă.ro Octavian Băgescu, directorul AJPIS Hunedoara.

Ajutoarele de urgență au fost acordate după efectuarea unor anchete sociale realizate de agențiile județene pentru plăți și inspecție socială, respectiv cea a municipiului București.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus