Candidații Partidului Social Democrat (PSD) la alegerile locale din 5 iunie au fost validați de Conferința Județeană Extraordinară care s-a desfășurat joi, 14 aprilie, la sala Teatrului de Artă din Deva. La eveniment a participat și Valeriu Zgonea, președintele Camerei Deputaților.

Cei peste 1.000 de candidați la funcțiile de primar, consilier local și consilier județean au fost validați cu unanimitate de voturi de către cei 446 de delegați prezenți la Conferința Județeană Extraordinară a PSD Hunedoara. Evenimentul de la Deva a fost sobru și lipsit de festivismul afișat în campaniile electorale precedente. De aceeastă dată, PSD a surprins cu o festivitate scurtă, fără jocuri de culori și de lumini și fără regie artistică. Show-ul, se pare că a dispărut din strategia PSD de prezentare a candidaților.

La Conferința social-democraților au participat, alături de candidați, parlamentari PSD și președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, care a fost însoțit de vicepreședinții PSD, Mihai Tudose și Gabriel Vlase.

Nistor anunță sfârșitul celor 12 ani de domnie liberală

Deputatul Laurențiu Nistor, președintele Organizației Județene a PSD Hunedoara, i-a prezentat pe rând pe toți cei 69 de candidați la funcțiile de primar la alegerile din 5 iunie. Printre aceștia se află Emil Stoica (Deva), Dan Bobouțanu (Hunedoara), Florin Cazacu (Brad), Cristian Resmeriță (Lupeni), Ovidiu Bălan (Orăștie), Costel Postolache (Petroșani) și Gheorghe Ile (Vulcan). Social-democrații hunedoreni vor participa la alegerile din acest an sub sloganul „HUNEDOARA PUTERNICĂ”.

Lansare candidati PSD Valeriu Zgonea Laurentiu nistor (4)„În această campanie, trebuie să demonstrăm că știm problemele cu care se confruntă cetățenii și să-i convingem să ne dea încrederea nu pentru cât suntem de frumoși, ci pentru că știm să le rezolvăm neajunsurile. Opozanții noștri ne arată cu degetul, că am fi mai dalmațieni decât ei. Ei spun că PSD e cel mai vinovat pentru toate relele. După 12 ani de domnie liberală, județul are nevoie de social-democrație. Ne vom mobiliza, vom face o campanie decentă și vom câștiga alegerile”, a declarat deputatul Laurențiu Nistor. 

În ceea ce privește Consiliul Județean, lista candidaților PSD a fost prezentată în ordine alfabetică, urmând ca în cel mult o săptămână, să fie stabilită și ordinea candidaților. Pe lista de candidați a PSD se află nume grele precum cel al deputatului Laurențiu Nistor, al fostului prefect Sorin Vasilescu, al directorului de la MINVEST, Daniel Andronache sau al directorului companiei Carpatcement Chișcădaga, Mircea Bobora. Pe lista PSD se mai regăsesc Dacian Ciodaru, Aurel Circo, Sorina Cobori, Ioan Demeter, Eduard Felciuc, Doru Gaita, Sorin Lavu, Petre Lobonț, Mircea Popa, Ancuța Suciu, Ioan Ștaier, Mircea Tat și Lucian Rus.

Liderul Organizației Județene a PSD Hunedoara a subliniat încă o dactă faptul că lista nu va avea un lider în sensul în care acesta va fi și propunerea pentru funcția de președinte al Consiliului Județean.

„După ce vom afla rezultatul votului, în noaptea de duminică spre luni, ne vom întâlni și vom desmna persoana pe care o vom susține pentru funcția de președinte. Noi ne pregătim să câștigăm majoritatea locurilor din Consiliul Județean. Dacă va fi nevoie, ne vom alia cu ALDE, cu UNPR pentru a face majoritate. Până atunci, este o listă pe care o propunem alegătorilor și fiecare să muncească pentru un rezultat cât mai bun”, a declarat Laurențiu Nistor.

Pe lista de candidați la Consiliul Județean, femeile reprezintă un procent de 32,3%.

Lansare candidati PSD Valeriu Zgonea Laurentiu nistor (3)

Zgonea: „Fiți decenți! Politicienii trebuie să fie decenți astăzi”

Prezent la eveniment, președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, le-a vorbit social-democraților hunedoreni despre așteptările oamenilor. În acest context, Valeriu Zgonea le-a reamintit candidaților PSD ce înseamnă cu adevărat lupta electorală.

Lansare candidati PSD Valeriu Zgonea Laurentiu nistor (5)„Astăzi suntem aici pentru că noi credem că hunedorenii, cei care au rămas acasă, merită să trăiască în țara lor ca în orice alt loc din Europa. Un luptător adevărat nu se bate pentru el, ci pentru o vcauză comună. Fiecare om vrea un loc de muncă decent, vrea o școală bună pentru copilul lui, vrea un spital modern în care să fie tratat cu respect. Dacă aș fi din județul Hunedoara, aș vota drumul propus de dumneavoastră fără să clipesc”, le-a spus Valeriu Zgonea candidaților PSD.

Liderul PSD și-a continuat mesajul recomandându-le colegilor din județul Hunedoara să abordeze campania electorală pentru alegerile din 5 iunie cu decență.

„Am demonstrat că ne respectăm promisiunile. Am spus că dăm pensiile înapoi, și le-am dat. Am spus că reducem TVA și l-am redus. Am spus că reducem contribuțiile sociale și am făcut asta. Aceste lucruri înseamnă mai mulți bani în buzunarul omului. Hunedorenii vor rezolvări la problemele lor. Veți câștiga alegerile, iar victoria va fi a celor care rămas acasă și se bazează pe dumneavoastră. Fiți decenți! Politicienii trebuie să fie decenți astăzi”, a mai spus Valeriu Zgonea.  

13 răspunsuri

 1. Cei 12 ani de domnie PNL-ista s-au sfarsit! Succes PSD!

 2. Mult succes tuturor candidatilor PSD!!!

 3. chiparosultontonel@gmail.com' Chiparosul spune:

  In sfarsit! Succes!

 4. In sfarsit se va face ceva in judetul asta! succes PSD, cu siguranta o sa scapam de PNL si hotiile lor

 5. Mama, ce stofa de postac platit are acest Lucian&marcel&Chiparosul&odette. Sunt 4 in 1.

 6. Deviza noastre e: decit să fure ei , mai bine furăm noi !

 7. Peneleii sunt cam firavi chiar si la postari!
  Mai baieti, luati ceva vitamine de la Tampau sau de la mama Carmen!

 8. PSD a adoptat o strategie de campanie corecta. Succes!

 9. PSD=PNL. Au participat impreuna la tot jaful care s-a facut, nu-i impiedica nimic sa continue relatia.
  Invatamantul din judet a fost politizat mai ceva ca pe vremea PCR de catre PSD, iar asta se vede daca stai de vorba cu parintii care au copii in scolile din judet.
  Iar despre lideri si cei de pe liste, sa fim seriosi, sunt demni de emisiunile lui Dragos Patraru.

  • Ai dreptate e clar ca PNL ar fi cazul sa lase pe alti sa conduca si pe noi sa ne lase in pace. Au facut destule, molot , Balint, Rusanu, Coana ministru al (ne)muncii, catifelatul ursulet de plus Timpau, deacum celebra coana Carmen cu hunedorenii ei in care la loc de frunte este primarul.. nu ne mai trebuie! Pai ba ca ne trebuie, ba ca ne trebuie (l-am citat pe Toma Caragiu) sa dea socoteala, raport de activitate etc….In ceea ce priveste Psd-ul eu am rezerve atita timp cit este condus cu mina de fier de un singur om cunoscut pentru bunele relatii cu purcelul ejectat din fostul PNL-PSD-USL care inca mai face valuri in politica Hunedoreana si mai ales ca dupa plecarea lui Cosmin Nicula din PSD nu se mai ridica nici o voce si asta nu e bine.

  • Domnule Victor Spuneti ca au participat impreuna la jaful tarii. Vreau sa va spun un singur lucru in anul 2009 pe cand la guvernare se aflau cei de la PDL(app care fac parte din PPE- grup parlamentar european sustinut din umbra de FMI) sau imprumutat de la FMI de 20 de mld de euro iar in 2010, aceeasi guvernare PDL-ista au inceput taierile de salarii si au incercat (incalcand Constitutia Romaniei) sa taie si din pensiile romanilor. Pe timpul guvernarii USL si mai apoi PSD acele datorii,au fost achitate, pe care cei de la PDL le-au facut pentru a-si baga bani in buzunare (fara numar). Domnule Victor de ce credeti ca PDL sa contopit cu PNL?

 10. Cristian1985@yahoo.com' Cristi Hurjui spune:

  Doamne ajuta!! Sa fie intr-un ceas bun!

 11. mareclinho@yahoo.com' Rad Marcel spune:

  Doamne da bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus