Secția de Oncologie a Spitalului Județean Deva a rămas fără niciun medic pentru cele câteva zeci de persoane care se tratează aici. Totul după ce doi dintre medici au fost depistați pozitiv. Al treilea este în izolare la domiciliu. Cei doi nu au context epidemiologic, sunt fără simptome și urmează să fie transportați la Spitalul de Boli Infecțioase de la Timișoara. Alte 4 cadre medicale sunt în izolare la domiciliu. Urmează să se facă o anchetă epidemiologică. Secția a fost închisă, iar avantajul este că spitalul județean din Deva este pavilionar.

5 răspunsuri

  1. Informați-vă corect, și informați corect: cel de-al treilea medic nu este în izolare la domiciliu, este în continuare pe baricade.

  2. laurnico61@yahoo.com' Kiragos Nicoleta spune:

    Eu trebui să merg după rețetă ce fac sunt la domnul Rugea?

  3. liliana.diaconescu@gmail.com' Liliana Diaconescu spune:

    Oare cu pacienţii care au fost şi mai sunt programaţi la tratament, ce se întâmplă ? Probabil că au fost pacienţi programaţi în 25,26,27…şi cu siguranţă sunt şi în 30,31. Pe secţia de oncologie este un afiş: nu se fac consultaţii, nu se dau reţete, nu se dau concedii medicale ( să revenim cu un telefon dupa 31. martie-dar nu este nici un număr de telefon trecut)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus