Moment extrem de controversat la votul moțiunii de cenzură

Senatorul PNL Eleonora Carmen Hărău a oferit un moment extrem de controversat la votul moțiunii de cenzură.

În timpul votului, ȘTIRI PE SURSE a publicat BREAKING NEWS: Senatorul PNL, Camen Hărău, a votat împotriva Guvernului, lucru remarcat de cei de la PSD și PNL, care monitorizează votul în paralel. Ulterior votului, în sală au izbucnit urale din partea celor de la PSD, în timp ce liderii PNL din Senat o întrebau pe Carmen Hărău de ce a votat împotriva Guvernului.

A urmat un circ al declarațiilor contradictorii: ba că a votat împotriva propriului guvern din greșeală, ba că totul este o „ambuscadă” organizată de Laurențiu Nistor și PSD.

Pe de altă parte, senatorul Cristian Resmeriță (PSD), contactat de televiziunea Mondo TV, a declarat că a urmărit îndeaproape votul și a confirmat știrea inițială – Carmen Hărău a votat împotriva guvernului PNL.

Pe surse, colegii hunedoreni ai senatorului Hărău au început să înroșească telefoanele șefilor politici, cerând excluderea acesteia din partid.

Cineva minte! Cine? Odată ajunși aici, este important să știm adevărul. Doar PROBA VIDEO poate face lumină.

CITEȘTE ȘI:

A votat Eleonora Carmen Hărău împotriva guvernului PNL?

PROBA VIDEO

2 răspunsuri

  1. Pingback: A votat Eleonora Carmen Hărău împotriva guvernului PNL? - Hunedoara Libera

  2. Selfie@Castel.ro' Tradare sa fie da` s-o stim si noi ! spune:

    Interesant este ca “liberalii” cer excluderea Senatoarei de Zlasti doar pentru lipsa de fidelitate fata de partid nu si pentru ispravile comise in judet ! Pentru astea, dansa are asentimentul si toata sustinerea PNL-ului ba chiar si pe a Domnului Presedinte cu care s-a tras in poze ! Halal morala, halal partid !
    Aceeasi mizerie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus