Fostul candidat PNL la funcția de deputat în Colegiul uninominal numărul 3 nu va rămâne pe din-afară. Cel puțin asta susțin surse din PNL Hunedoara, care au confirmat că Sorin Ștefoni va ocupa o funcție de conducere în cadrul Consiliului Județean Hunedoara.

Fost primar al comunei Densuș, fost secretar de stat în Ministerul Muncii și pretendent la funcția de deputat în Colegiul 3, Sorin Ștefoni a rămas fără nicio funcție. Pentru puțin timp însă întrucât, potrivit unor surse liberale, acesta va fi instalat în funcția de director executiv al Direcției Administrație Publică locală din cadrul Consiliului Județean Hunedoara. Postul a fost eliberat de Vasilică Potecă, fostul subprefect care, după ce a fost schimbat din funcția de reprezentant al Guvernului, s-a reîntors pentru puțin timp pe postul părăsit în 2012. Aceleași surse susțin că Potecă va primi în schimb funcția de director adjunct în cadrul companiei Apaprod, aflată în subordinea Consiliului Județean Hunedoara.

2 răspunsuri

  1. Ce fain!!!!!!!! Asa fara concurs, fara nimic…. Director … Cum fratele meu sa meargă treaba in tara asta.. Nu se poate.. Daca vorbesc urat sigur nu mai publicați comentul, dar pentru știința voastră am inventat careva înjurături noi, iar locul de unde scriu poate e mai bun acum la câți Sfinți am invocat. “Ciorbisti-lor” na ca nu ma pot abține. Rusine

  2. Nu intimplator ajunge acolo.Pai cine i-a dat piticului si prietenilor lui pasuni de pe care a luat fonduri europene.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus