Când vor afla dacă scapă de controlul judiciar.

Magistrații Tribunalului Hunedoara au amânat pronunțarea soluției față de plângerile formulate de Mircea Moloț, Tiberiu Balint, Milică Pup și Vasile Axinte față de ordonanța procurorilor DNA prin care a fost prelungit controlul judiciar pentru încă 60 de zile. 

Astfel, potrivit informațiilor oferite de portalul instanței de judecată, soluția va fi pronunțată luni, 9 noiembrie. 

Pe data de 2 noiembrie, procurorii DNA au prelungit controlul judiciar față de cei patru inculpați din dosar care se află sub control judiciar din luna martie a acestui an.

Al cincilea inculpat plasat sub control judiciar, Robertto Patrick Venter, a uzat deja de dreptul de a contesta prelungirea controlului judiciar. Magistrații i-au respins solicitarea la începutul acestei săptămâni.

Cei cinci sunt urmăriți penal într-un dosar de corupție în care este deschisă urmărirea penală pentru fapte precum luarea și darea de mită în formă continuată, trafic de influență în formă continuată, spălare de bani și fals în înscrisuri sub semnătură privată.

 

Un răspuns

  1. Daca nici acum nu e limpede “cine” e individul asta, atunci doar atitudinea”strazii” mai poate rezolva lucrurile.
    Nu ar fi de mirare sa vedem in noile structuri urmasii acestor javre(cel putin asta reiese din atitudinea clanului de la Cotroceni+PARLAMENT+GUVERN).
    Deja se simte “duhoarea” din timpul anilor 1990, cand toti securistii si-au plasat odraslele in principalele domenii de unde au preluat controlul asupra vietilor acestui neam.
    Iar acum copiii nostri platesc cu viata si noi inca suntem in casa.
    In strada, acolo ar trebui sa ramanem pana pleaca ultimul jeg din clanul astora.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus