Direcţia de Asistenţă Socială din cadrul Primăriei municipiului Hunedoara anunţă organizarea unei tabere gratuite de către Direcţia Judeţeană de Sport şi Tineret Hunedoara în perioada 06-11 august 2017, la Centrul de Agrement 2 Mai al Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Constanţa.

Persoanele care pot beneficia de această tabără sunt preşcolari şi elevi încadraţi în grad de handicap (I; II; III) împreună cu asistenţii personali/asistenţii personali profesionişti, după caz.

Actele necesare sunt:
– cerere;
– copie documente identitate;
– copie după certificatul de încadrare în grad de handicap;
– adeverinţă emisă de unitatea de învătământ de care aparţine preşcolarul/elevul.

Actele pot fi depuse până în data de 30.06.2017 de către părinte / reprezentant legal/ reprezentantul unităţii de învăţământ, la sediul Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret din municipiul Deva, str. Gheorghe Bariţiu, nr. 2.

Cheltuielile privind cazarea şi masa beneficiarilor precum şi a însoţitorilor vor fi suportate de către Ministerul Tineretului şi Sportului.

Locurile gratuite pentru tabără aprobate de Ministerul Tineretului şi Sportului pentru judeţul Hunedoara sunt de 30, prioritate având preşcolarii şi elevii care nu au mai beneficiat de un astfel de program.

Pentru informaţii suplimentare vă puteţi adresa expertului din cadrul Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret – doamna Emilia Bulz, tel. 0254 212067, email: djts.hunedoara@mst.ro.

Un răspuns

  1. szenasimaria@gmail.com' Szenasi maria spune:

    Anul acesta se va mai organiza tabara la mare? Suntem din sighet.Ne puteti da o informatie?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus