Operaţiune în forţă a mascaţilor de la Serviciul de Acţiuni Speciale şi a celor de la Investigaţii Criminale din Poliţia Timiş pentru reţinerea a trei suspecţi extrem de violenţi.

Trupele speciale au acţionat “chirurgical” reuşind să-i reţină, în acelaşi timp, atât pe liderul grupării,  Dobrin Ion Nicolae, de 28 ani, din Liebling, cât şi pe fraţii Ovidiu şi Ionel Toderaş.

liebling-descinderi03

liebling-descinderi01

Când au ajuns la locuiţa lui Dobrin, poliţiştii de la SAS au intrat direct peste gard, reuşind să intre-n casă înainte ca suspectul să se trezească. Acesta avea lângă pat un aparat cu electroşocuri, folosit şi în atacuri.

liebling-descinderi02

liebling-descinderi14

Liderul grupării a fost urmărit, în urmă cu câteva săptămâni, de cei de la Poliţia Rutieră şi a reuşit să fugă, chiar dacă poliţiştii au tras după el. În curtea acestuia, anchetatorii au găsit o remorcă cu seriile şterse, iar maşina pe care o avea în faţa casei nu avea acte. “Am cumpărat-o de la un prieten. Nu ştiu unde stă, dar e plecat în străinătate”, a încercat suspectul să-i convingă pe anchetatori.  Modul de acţiune al celor era unul extrem de violent – intrau în ferme, snopeau în bătaie paznicii şi furau tot ce găseau, de la motorină până la echipamente.

Până acum, poliţiştii au stabilit că au la activ două tâlhării la ferme şi mai multe furturi.

SURSA:pressalert.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus